Lifestyle

Születési éved utolsó két számjegye döbbenetes dolgokat árul el rólad

Mint ahogyan a nevünk, úgy a csillagjegyünk és születési dátumunk is egy életre nyomot hagyhat bennünk, alakíthatják sorsunkat és végigkísérnek bennünket az utolsó földi óránkig. Az asztrológia és számmisztika spirituális és fizikai síkját már ősidők óta műveljük és vizsgáljuk, amelyeknek köszönhetően - akárcsak a különböző történelmi titkokra, felfedezésekre - szép lassan egyre nagyobb fény derül, összeáll a mozaikokból egy kép, ezáltal pedig sokkal jobban megérthetjük ezeket a tudományágakat, mint korábban.

Te mikor születtél?

A numerológia egy a sok rendszer, tradíció vagy hit közül, mely a számok és a fizikai objektumok vagy élő dolgok közé állít misztikus, ezoterikus kapcsolatot. Születési évszámunk utolsó számjegyéből például az is kiderülhet, hogy mi a feladatunk az életben, valamint személyiségünkről is titkos információkat fed fel.

0-1 - Ha a születési évszámod utolsó számjegye 0 vagy 1-es, akkor te egy vezető egyéniség vagy, aki nem tűr ellentmondásokat. Ez olykor hálás feladat, de inkább teherként éled meg. Úgy gondolod, hogy mindig vigyáznod kell a szeretteidre és a te feladatod felelősséget vállalni az ő - sokszor elrontott - életükért is. Ez óriási hiba és nehéz "bőrönd", amit ha sokáig cipelsz, biztosan megrokkansz. Vágd el a köldökzsinórt és kezd el végre a saját életedet élni!

2-3 - Ha a születési évszámod utolsó számjegye 2 vagy 3-as, akkor mindig úgy érzed, hogy háttérbe szorítanak. Soha nem a tiéd a választás lehetősége, általában mások döntenek helyetted a kényes kérdésekben. Mindig próbál a környezeted irányítani, mert úgy gondolják, hogy te képtelen vagy egyedül is helytállni az életben. Ne hagyd, hogy mások döntsék el helyetted, hogy mire vagy képes, állj ki az igazadért! Egy életed van! Lapozz a cikk folytatásáért!

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Praktikus és kényelmes megoldás a tejet a hűtő ajtajában tárolni, szakértők szerint azonban ez hatalmas szarvashiba.
Sztárok
Az uralkodónő idén, nyáron 94 éves lett, mi pedig összegyűjtöttük a legpikánsabb információkat, amiket csak kevesen ismernek róla.
Christmas
Lassan minden celebritás otthona karácsonyi hangulatba borult, de Reese Witherspoon nem bízta a véletlenre és már most megmutatta csodálatos karácsonyfáját.