Lifestyle

Szívvonal: vess egy pillantást a tenyeredre, hiszen mindent elárul szerelmi életedről

A szívvonal a tenyerünkön vízszintesen futó csík. Van akinek hosszabb, van akinek rövidebb, de lehet akár vastag és hajszálvékony is. Ha egy kicsit beleássuk magunkat a tenyérolvasás rejtelmeibe, akkor nagyon sok dolgogra fény derülhet a szimpla "ráncoknak" tűnő tenyérvonalakból. Az a sáv, ami felfelé hajlik, vagy a mutató- és a középső ujjunk közötti részen végződik, azt testi jellegű szívvonalnak nevezzük. Nem mindenkinek van, így igazi kuriózumnak számít.

Neked is van szívvonalad?

A szívvonalnak több típusa is létezik. Azok az emberek, akik ilyen vonallal rendelkeznek, könnyen kimutatják az érzéseiket, és egyszerűen meg tudnak nyílni másoknak. Nagyon romantikus a természetük, magabiztosak érzelmeiket illetően, és mindig ki tudják fejezni legbensőbb vágyaikat. Könnyen kötődik másokhoz, így szinte gyerekjáték számára a meghitt kapcsolat kialakítása. Mindig arra törekszik, hogy társa megbízzon benne, ezért cserébe ő is roppant hűséges és megértő. Az empátiát róla mintázták, hiszen átérzi a másik fél problémáit, küzdelmeit, így igyekszik átsegíteni őt a nehéz időszakon. A lelki jellegű szívvonal tulajdonosai - mely egyenesen halad végig tovább a tenyéren - állandóan bizonytalanok. Nem tudják, hogy mit éreznek valójában, hogy mit kellene éreznük és azt sem, hogy hogyan alakíthatnának ki egy megfelelő kapcsolatot új párjával. Gátlásaik legtöbbször az önbizalomhiányból jönnek, mely a szülőktől eredetheztető. Mindig óvják magukat az érzelmektől, nagyon lassan nyitnak, így partnereik sokszor megunják a hosszú várakozást és inkább továbbállnak.

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Irritációt és szárazságot észlelni bőrünk bármely területén kellemetlen. Száraz szemhéjjal küzdeni viszont különösen fájdalmas és zavaró tud lenni.
Lifestyle
Ennyire hatékony és sokoldalú ital nem igen van, szóval érdemes már most raktároznod belőlük, hogy mindig kéznél legyenek!
Lifestyle
Az Ikrek óriási terhektől szabadul ma meg. Napi horoszkóp!