Lifestyle

Ez a 10 jel árulja el, hogy megtaláltad az Igazit

A kapcsolatok 99%-a úgy kezdődik, hogy elég csak rá gondolnunk, és máris a torkunkban dobog a szívünk. De honnan tudhatjuk, hogy tényleg ő az igazi?

Szerelem

Ritka az olyan kapcsolat, ami előbb kezdődik el, mint hogy a felekben mély érzések vagy akár vonzalom alakulna ki. Ugyanakkor sem ők, sem a többiek nem lehetnek biztosak abban, hogy a megfelelő partnerrel keveredtek össze. De akkor honnan tudhatjuk mégis, hogy akinek bizalmat szavaztunk, valóban a Nagy Ő-e?! Erre adhat választ a noizz.hu egy korábbi cikke, amit most a TWN.hu porolt le. Ebben azt a tíz jelet mutatják be, amelyek alapján biztosan tudhatjuk: Ő az! Högyek, Urak, ezekre a dolgokra érdemes figyelni!

1. Elönt a melegség. Amikor vele vagy, jóleső melegséget érzel, és kinyílik a lelked. Ez annak a jele, hogy jó úton jársz. Ha a párod mellett inkább bezárkózol, görcsös vagy, netán hűvös, akkor...tipli! A jó kapcsolatban ugyanis mindenkit körülölel a melegség és a fény.
Kattints a további képekért!

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Sztárok
Egyvalami bizonyos: brit trónörökösnek lenni nem csupán hatalmas felelősséggel, de busás vagyonnal is jár.
Sztárok
A legendás karakterszínész Mads Mikkelsen fia a megszólalásig hasonlít a híres édesapjára, bár Carl Jacobsen nem használja ki ennek az előnyeit, ugyanis nem lett belőle sem színész, sem pedig modell...
Lifestyle
Az összeköltözés egy párkapcsolat jelentős mérföldköve, amely számos változást és kihívást hozhat magával.