Szeptemberi pénzhoroszkóp: Végre egyenesbe jönnek a dolgok

A nyár kiadások után végre kezdenek egyenesbe jönni a dolgok. Ha kíváncsi vagy a pontos előrejelzésre, olvasd el havi pénzhoroszkópunkat!

Kos:
III.21. - IV. 20.

Nincs okod aggódásra, munkád gyümölcse beérik. De hát - mindig termőre fordul ott, ahol megmutatod ragyogásod! A türelmetlenségeddel teremtett kiadásokra, a különleges vágyaidra viszont meglehet, hogy mindez nem elég. Próbáld megtalálni a középpontodat, ahonnan nem csak a teremtéshez érkeznek a nagyon jó ötletek, de ahol a bölcsességed is lakik, megvédve a fölösleges pazarasoktól! Ha nem borítod rá főnöködre az asztalt, meglehet, még ő is utal át nagyobb összeget – ne vedd el a kedvét!Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Bika:
IV.21. - V.20.

Érkezik a pénz, hisz munkád gyümölcse beérik. Szükséged van rá, hisz a szerelem, a gyerekek - sokat elvisznek. Persze, nem sajnálod, hisz szíved – lelked náluk van, legyen bármelyik is. A túlzásokra figyelj, mert ha belendülsz, meglehet, nem látod a határokat, s már csak az üres pénztárca, a leapadt bankszámla figyelmeztet az „állj”-ra! Szépérzéked sem engedi, hogy most nagyon gyűjtögess, hisz egyfolytában téged találnak meg a divatos ruhák, a művészi értékeket képviselő tárgyak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Ikrek:
V.21. - VI.21.

Könnyen lehet, hogy titkos utak visznek a pénz teremtéséhez, de az sincs kizárva, hogy titkos tanításokat felhasználva kerül hozzád akár nagyobb összeg. A túlzásoktól próbálj óvakodni, hisz most egyik végletből a másikba eshetsz! Kerülj el minden olyan lehetőséget, ahol nem tudsz ellenállni a felkínálkozó lehetőségeknek – pl. könyves-, számítógépes boltok, telefonnal kapcsolatos oldalak, de most az autószalonok is tiltólistán vannak! Otthonod is lehet pénznyelő, bár valóban csodaszép dolgokra találhatsz rá.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Rák:
VI.22. - VII.22.

Meglehet pénzeső hullik rád, nem kis örömödre. Tele vagy ötletekkel, vágyakkal, melyek most akár egészen különlegesek, luxus igényűek is lehetnek. Próbálj meg nem végletes lenni, maradj a Földön! A váratlan kiadások azonban nem tűnnek el, nem tudod őket a szőnyeg alá söpörni – főleg a gyerekekkel kapcsolatban, akiknek kezdődik az újtanév. Szerelmedtől sem sajnálsz semmit - legyen bármilyen nagy igénye, vágya - de csak maradj józan, ezzel védve ki a későbbi problémákat!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!