Szállodák a pokol tornácán – Ezeket a hoteleket nagy ívben kerüljük el, ha kedves az életünk

Hotelben megszállni legtöbb esetben áldás, vannak azonban kivételek. Egyes szállodai szobák tartogatnak kellemetlen meglepetéseket. Összegyűjtöttük a legdurvábbakat.

A ropogós ágyneműn túl

A legtöbben pozitív élményként éljük meg a szállodában eltöltött napokat, éjszakákat. A ropogós, fehér ágynemű, a puha köntös, a szobaszervíz, a svédasztal, a wellness részleg egytől egyig az élet nagy ajándékai.

Mielőtt azonban szállodát választunk, érdemes körültekintőnek lenni és alaposan utánanézni az egyes szálláshelyekről készült értékeléseknek – bár ez sem jelent életbiztosítást, egy kis utánanézéssel sok szenvedéstől és csalódástól kímélhetjük meg magunkat, hiszen az okos ember más kárán tanul.

Az internet tárháza hemzseg az elégedetlen szállóvendégek beszámolóitól – legtöbben a higiéniát, esetleg a matrac kényelmetlenségét szokták kifogásolni, vannak azonban egészen meglepő példák.

Kíváncsi vagy a világ leggázosabb szállodai szobáira? Kattints galériánkra.

A fotót megosztó szállóvendég három főre foglalt szállást - ezt kapta. Bár a kissé kiszélesített emeletes ágy nagyon kreatív és költségkímélő megoldás a hotel részéről, három ember számára még nagyon nagy jóindulattal sem optimális.
Kattints a további képekért!

Fotók és forrás: brightside.me
Lead fotó: 123rf.com

Oldalak