Lifestyle

Elfogyott a sütőpapírod? Íme, 5 dolog, amivel könnyen helyettesítheted

A sütőpapír minden konyhában alapvető fontosságú eszköz, ráadásul sokféleképpen felhasználható. De mi történik akkor, ha nincs otthon belőle elegendő mennyiség? Cikkünkben mutatunk néhány alternatívát, amivel könnyen helyettesítheted.

Ha nincs készleten

A sütőpapír elengedhetetlen a sütéshez, hiszen ennek köszönhetően nem fog odaégni, odaragadni az elkészíteni kívánt étel a tepsihez, de persze mindannyiunkkal előfordult már, hogy épp akkor fogyott el, amikor szükségünk lett volna rá. Azonban ilyenkor sem kell kétségbe esni, hiszen pár dologgal nagyszerűen orvosolhatjuk a problémát. Lehet, hogy elsőre eszedbe sem jut, de valójában számtalan dologgal helyettesítheted a sütőpapírt: galériánkban mutatjuk a legjobb alternatívákat!

Ha vásároltál a boltban pékárut, akkor a sütőpapír kiváló alternatívája például a kenyér vagy a zsemle papírja. Tépd szét, terítsd el a tepsiben, és már sütheted is.
Kattints a további képekért!

Ha sütésről van szó, mindig előkerül egy bizonyos konyhai kellék, ami nem más, mint a sütőpapír – azt azonban bizonyára te sem gondoltad volna, hogy az emberek többsége valójában rosszul alkalmazza.

Leadfotó: 123rf
Forrás: mindmegette.hu

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Lifestyle
Fashion&Beauty
Lifestyle
Ma útjára indul a labdarúgó Európa-bajnokság, és arra sem kell sokat várnunk, hogy Magyarország megmutassa, mit tud. Azonban egy oldal szerint elég esélytelenek vagyunk.
Lifestyle
Fejlődik a technika, és a gyártók is igyekeznek nyomást gyakorolni, hogy cseréld le a tévédet. A Netflix innentől nem lesz elérhető ezeken az eszközökön!