Lebilincselő akciójeleneteket ígér a Stranger Things negyedik évadának előzetese - Videó

Az új szezon talán az eddigieknél is mozgalmasabbnak és látványosabbnak ígérkezik, ráadásul rendezőként a magyar Antal Nimród (Kontroll, A Viszkis) is közreműködött benne.

Tizenegy, Mike és a többiek újra a kisképernyőn

Még a legnagyszerűbb tévésorozatoknak is van egy kiküszöbölhetetlen hátulütőjük: egyszer véget érnek. Ez a rákfenéje a Netflix mára már kultikussá emelkedett szériájának, a Stranger Things címűnek is, mely először még 2016-ban indult harcba a nézők kegyeiért, azóta pedig gyakorlatilag a publikum egyik legnagyobb kedvence lett. Az alkotók a nosztalgia jól ismert ütőkártyájához nyúltak, hiszen a nyolcvanas évekbe helyezték történetüket, melynek középpontjában olyan kisvárosi kamaszok állnak, akik a felnőtté érés, a szerelem és egyéb generációs problémák mellett még hátborzongató természetfeletti erőkkel is kénytelenek felvenni a küzelmet.

A Stranger Things harmadik évadja nagyon régen, egészen pontosan 2019. július 4-én debütált, azóta pedig nem láthattuk a kisképernyőn Tizenegyet (Millie Bobby Brown), Mike-ot (Finn Wolfhard) és barátaikat. Szerencsére nemsokára véget ér a hosszúra nyúlt böjt, ugyanis hamarosan érkezik a sorozat negyedik évada is, melynek külön örülhetnek a magyar rajongók: az egyik epizódot a Kontroll és A Viszkis direktora, Antal Nimród rendezte.

Most végre az első előzetes is megérkezett az új részekhez, így a rajongók némi ízelítőt kaphatnak belőle, milyen lehetetlen kalandokba is csöppennek Hawkins közönségkedvenc tinédzserei.

Lapozz tovább a csodásan izgalmas előzetesért!

Oldalak

  • 1
  • 2