Az olvasók szerint ez a 9 legidegesítőbb főszereplő a sorozatok történetében

Carrie Bradshaw-t például nagyon nem szeretik.

Döntöttek az olvasók

A Buzzfeed megkérte az olvasóit, hogy árulják el, számukra melyik sorozatfőszereplő a legidegesítőbb. Ők pedig nem tettek lakatot a szájukra, kendőzetlenül elmondták, kit és miért vetnek meg.

1. Carrie Bradshaw (Szex és New York)

"Szó szerint minden beszélgetés, amit a barátaival folytat, a következőképpen zajlik: 2,5 mp-ig hallgatja őket, aztán a szavukba vág és a saját életéről kezd el diskurálni. Követelőző, önző, emocionálisan gáz. Plusz, Aident is megcsalta." (Jay MK, Facebook)

2. Rory Gilmore (Szívek Szállodája)

"Most komolyan, hogy tud bárki is beleszeretni ebbe az elitista hülyébe? Összejött egy házas férfival, elválasztotta őt a feleségétől, és nem elég, hogy ezért még a saját anyjával is összeveszett, volt képe 10 évvel később ugyanezt megtenni Logannel. Karma, kisanyám: ezért nem kapta meg azt az állást." (catfuneral)

3. Meredith Grey (Grace Klinika)

"OMG, ő egy nagyon dühítő személyiség. Évekkel ezelőtt abbahagytam a sorozatot. Meredith a legrosszabb! Nyavalygós, önző, tehetségtelen, és mivel ő a főszereplő, sejthető, hogy nem fogják egyhamar kiírni. Nincs remény. Nincs visszaút." (pocketgirl007)

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Gifek: giphy.com

Oldalak