Skandináv lottó: spájzold be a rengeteg pénzt karácsonyra, így lehettél milliomos ezen a héten

A Szerencsejáték Zrt. megtartotta az 50. hét Skandináv lottó sorsolását, ahol a várható főnyeremény már 125 millió forint volt.

Csupán hét számot kellett eltalálnod

Elképesztő szériája volt a Skandináv lottónak a 48. héten, mivel két szerencsésnek is volt telitalálata. Reméljük nem voltak mérgesek egymásra amiatt, hogy osztozniuk kell a nyereményen, mivel több mint 272 millió 313 ezer forintot vághattak zsebre, na meg egy kis aprót hozzá.

Most várt ránk az 50. hét Skandináv lottó sorsolása. A statisztika szerint az előző héten 43 játékos volt hajszálnyira a főnyereménytől, de nekik csak hattalálatosuk lett. Ők így 370 ezer forintos nyereményt vehettek fel fejenként.

Most is persze rengetegen nyertek pénzt, de a többség a főnyereményre pályázott. Múlt héten nem volt telitalálat, így tudott gyarapodni ez az összeg. A galériánkban mutatjuk a nyerőszámokat, és persze azt is, hogy volt-e telitalálatos szelvény!

A várható főnyeremény tehát ezen a héten 125 millió forint Magyarországon. A sorsolást most is a Duna TV-n lehetett élőben követni. A szelvényeket szerda délután 18 óráig kellett feladni, és remélhetőleg nem feledkezett meg róla senki, nehogy épp most vesszenek kárba a számai.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Médiaklikk

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
A meleg nyári napokon természetes, hogy a klímát bevetve próbálunk megküzdeni a forrósággal, érdemes azonban csínját bánni vele!
Lifestyle
Ha téged is gyötör az álmatlanság, vesd be az alábbi trükköket.
Lifestyle
A Halak családi gondjai megoldódhatna vagy rosszabbra fordulhatnak. Napi horoszkóp.