Skandináv lottó: körözik az új milliomost, lehet, hogy ezekkel a nyerőszámokkal pont te leszel az?

A Skandináv lottón idén még nem volt telitalálat. Mutatjuk, hogy most valakinek sikerült-e hazavinnie a csaknem 150 millió forintot.

Csupán hét számot kellett eltalálnod a 35-ből

Egy szerencséshez még bekopogtatott a Szerencsejáték Zrt. Jézuskája karácsony elteltével, hogy 265 millió forinttal gazdagítson valakit. A nyeremény már régóta halmozódott a Skandináv lottón, ráadásul egy valaki vihette haza. Ugye ennél a lottótípusnál gyakrabban előfordul az esélyek miatt, hogy osztozkodni kell.

Most várt ránk a 2. hét Skandináv lottó sorsolás 2024-ben. A statisztika szerint az előző héten 64 játékos volt hajszálnyira a főnyereménytől, de nekik csak hattalálatosuk lett. Ők így 247 ezer forintos nyereményt vehettek fel fejenként. Az öttalálatosokból 2 ezer 488, míg a négyesekből 36 ezer 453 született.

Most is persze rengetegen nyertek pénzt, de a többség a főnyereményre pályázott. A galériánkban mutatjuk a nyerőszámokat, és persze azt is, hogy volt-e telitalálatos szelvény!

A várható főnyeremény ezen a héten már 144 millió forint Magyarországon. A sorsolást most is a Duna TV-n lehetett élőben követni. A szelvényeket szerda délután 18 óráig kellett feladni, és remélhetőleg nem feledkezett meg róla senki, nehogy épp most vesszenek kárba a számai.
Kattints a további képekért!

Az egyik lottónyereményért nem jelentkeztek, míg a másiknál egy ennél drámaibb gikszer ütött be.

Leadfotó: Médiaklikk

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Lifestyle
Ez a 3 csillagjegy, ha tehetné, egész nap csak aludna.
Lifestyle
A napszúrás komoly állapot, de megfelelő elővigyázatossággal és a tünetek időben történő felismerésével megelőzhetjük a súlyos következményeket.
Sztárok
Amióta a fejére került a korona, III. Károly királynak konkrét elképzelései vannak arról, miképpen alakítaná a monarchiát a jövő nemzedékei számára – fia, Vilmos herceg azonban nem egészen ért vele...