A Skandináv lottón ebben az évben ez az utolsó esély, hogy belépj a milliomosok klubjába

A Szerencsejáték Zrt. megtartotta az 52. hét Skandináv lottó sorsolását, ahol a várható főnyeremény már 260 millió forint volt.

Csupán hét számot kellett eltalálnod

Eljött a pillanat, és megérkezett az év utolsó Skandináv lottó sorsolása! Anno elképesztő szérián voltunk túl, mivel a 48. héten két szerencsés is telitalálatot ért el. Reméljük nem voltak mérgesek egymásra amiatt, hogy osztozniuk kell a nyereményen, mivel több mint 272 millió 313 ezer forintot vághattak zsebre, na meg egy kis aprót hozzá.

Most várt ránk az 52. hét Skandináv lottó sorsolás. A statisztika szerint az előző héten 59 játékos volt hajszálnyira a főnyereménytől, de nekik csak hattalálatosuk lett. Ők így 292 ezer forintos nyereményt vehettek fel fejenként.

Most is persze rengetegen nyertek pénzt, de a többség a főnyereményre pályázott. Múlt héten ismét nem volt telitalálat, így tudott gyarapodni ez az összeg. A galériánkban mutatjuk a nyerőszámokat, és persze azt is, hogy volt-e telitalálatos szelvény!

A várható főnyeremény tehát ezen a héten 260 millió forint Magyarországon. A sorsolást most is a Duna TV-n lehetett élőben követni. A szelvényeket szerda délután 18 óráig kellett feladni, és remélhetőleg nem feledkezett meg róla senki, nehogy épp most vesszenek kárba a számai.
Kattints a további képekért!

Az egyik lottónyereményért nem jelentkeztek, míg a másiknál egy ennél drámaibb gikszer ütött be.

Leadfotó: MédiaKlikk

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Ha téged is gyötör az álmatlanság, vesd be az alábbi trükköket.
Lifestyle
A Halak családi gondjai megoldódhatna vagy rosszabbra fordulhatnak. Napi horoszkóp.
Sztárok
Lucy Hale neve hallatán sokaknak azonnal a szépség, a tehetség és a stílus jut eszébe. Az amerikai színésznő és énekesnő, akit a legtöbben a Hazug Csajok Társasága című sorozat Aria Montgomery...