Remélhetőleg nem vettél ilyen sertéshúst a boltokban – elég rosszul szerepelt a teszten

Állítólag ha jó sertéskarajt szeretnénk venni, akkor irány a hentes. Azonban hol a legízletesebb ez a húsféle a hazai szupermarketekben, és melyik az, ami nem szerepelt túl jól a teszteken?

A pultos és tálcás sertéskarajokat is megvizsgálták

A sertéskaraj egy sokoldalú és ízletes hús, amelyet a magyar konyhában is imádunk. Rendkívül népszerű, mivel a gazdag ízvilága mellett nem túl bonyolult elkészíteni.

Magyarországon sokan rántott húst sütnek belőle, ami nem véletlen, hiszen a rántott karaj az egyik legkedveltebb. Viszont jól kell tudni elkészíteni, mivel az alacsonyabb zsírtartalma miatt ez könnyebben kiszáradhat.

Viszont melyik szupermarketbe kell mennünk, ha jó sertéskarajt akarunk venni, és melyik, amelyik nem szerepelt túl jól a teszteken? A galériánkban mindent leleplezünk!

Újabb fontos tesztet végzett el a Maradok a pénzemnél blog, akik a szupermarketekben fellelhető sertéskarajokat vizsgáltak meg. A márkás és sajátmárkás termékek között volt tálcás, védőgázas csomagolású és pultos friss termék is.
Kattints a további képekért!

Magyarországon rendkívül népszerű a csirkehús, de fontos, hogy azonnal ki tudjuk szúrni, ha selejtes áruról van szó. Ezt a szupermarketben sem szokták az orrunkra kötni.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Lifestyle
Sztárok
Bár sok színész alakított óriásit a Star Wars filmekben, ez a filmsorozat tökéletes példája annak, hogy egy valójában sosem beszélő szereplő is be tudja lopni magát az emberek szívébe. Ilyen szótlan...