Segítők az otthonunkban - angyali oltár készítése

Ha szoros kapcsolatot szeretnénk kialakítani az angyalok birodalmával, akkor létre kell hoznunk egy olyan szent helyet, ahol kommunikálhatunk velük és aminek szépsége és magas rezgése vonzani fogja őket!

1. Szabaduljunk meg a fölöslegessé vált kacatoktól!

Ettől megtisztul az otthonunk és az elménk is, eltűnik minden negatív dolog, ami felhalmozódott az évek során. Tüntessünk el mindent, amit nem használtunk és hordtunk már régóta. Ne féljünk a változástól, hiszen ettől mi is energikusabbnak fogjuk érezni magunkat, mivel nem fog körbevenni a sok használhatatlan lom. Az angyalok sem szeretik az ócskaságokkal teli szobát!

2. Takarítsuk ki a szobánkat!

Ezt fizikai valójában és érzelmi szinten is meg kell tennünk, hogy ne csak a szobánk, de a lelkünk is megtisztulhasson. Nyissuk ki az ablakokat is, hogy a friss levegő és a fény beáradjon a szobába. Hallgassunk lágy, kellemes zenét ami pozitív gondolatokat ébreszt bennünk, vagy énekeljünk valamilyen vallásos vagy spirituális dalt, vagy csak ismételgessünk egy szót szívünkben szeretettel, mintha kántálnánk azt, hogy "béke" vagy "szeretet". Hagyjuk, hogy a megérzésünk vezessen!

3. Emeljük a rezgésszintet!

A spirituális hagyományokban fontos szerepe van a füstölésnek. A füstölőpálca tökéletes arra, hogy a szobát megtisztítsuk és emeljük a rezgésszintet. A zsálya különösen jó választás! Gyújtsuk meg a pálca végét, majd fújjuk el a lángot. Sétáljunk vele körbe lassan a szobában, a sarkokra különösen figyeljünk. Ez néhány percet vesz csupán igénybe, de ezzel nagyban hozzájárulunk a rezgésszint megemeléséhez és sokkal melegebb is lesz a szobában. Ha van rá módunk, hogy szentelt vizet szerezzünk, akkor annak pár cseppje is tökéletes ahhoz, hogy alaposan megváltozzon a vibráció.

4. Az angyali oltár felépítése

Keressünk egy kisasztalt vagy szekrényt, esetleg egy masszívabb dobozt, amit terítsünk le a kedvenc színünkben pompázó terítővel. Ezután már csak saját kreativitásunkon és ízlésünkön múlik, hogy milyen kincseket teszünk az oltárra: például angyal szobrot vagy képet, angyalkártyát, csengőt, kristályokat, kagylót, tollakat, gyertyát, füstölőket, egy vázát, amibe friss virágot tehetünk, esetleg egy kis tálat vízzel és virágszirmokkal, vagy párologtatót és illóolajokat.

Olyan tárgyakat válasszunk, amelyek fontosak számunkra, jelentenek valamit és szépnek találjuk őket. Tőlünk függ, hogy milyenné alakítjuk az oltárunkat, azonban kerüljük a zsúfoltságot és a giccses dolgokat! Ha a terítő és a kincsek színe megegyezik, vagy harmonizál, az különösen szemet gyönyörködtető! Legyen ízléses az oltár, hogy öröm legyen ránézni és a szépsége, a mögötte rejlő szeretet vonzza az angyalokat. Minden nap töltsünk az oltárnál néhány percet, tisztítsuk meg, esetleg rendezzük át, ha szükségesnek érezzük vagy hozzunk friss virágot, gyújtsunk meg egy gyertyát. Az oltárnál meditálhatunk, imádkozhatunk és kapcsolatba léphetünk az angyalokkal, spirituális vezetőkkel.

Oldalak

Sztárok
Először 2020-ban került kórházba, akkor tüdőrákkal diagnosztizálták. A betegség mostanra sajnos az agyára is átterjedt.
Fashion&Beauty
Szeretnél egy friss hajszínt, amely divatos is? Idén nyáron a Barbie mánia meghódítja a közösségi médiát, ezért a Barbie szőke a következő hónapok egyik legmenőbb hajtrendje lesz.
Lifestyle
A Kos ma könnyen rendbe teheti az életét. Napi horoszkóp!