Lifestyle

Elhunyt sokak példaképe, Sallai Zsuzsanna futónő

Hosszú betegség után elhunyt Sallai Zsuzsanna ultrafutó, író, a Visszadobtak blog szerzője.

54 éves volt

Elhunyt Sallai Zsuzsanna ultrafutó, aki kitartásával és élettörténetével sokakat motivált, inspirált. Halálának hírét lánya közölte a Facebookon.

"Mély fájdalommal tudatjuk mindenkivel aki ismerte, szerette vagy csak tisztelte, hogy Édesanyánk, Apukánk élete párja, sokak példaképe tegnap délután elhunyt.
Hatalmas űrt hagyott maga után.
Egy igazi harcos.
Nekünk te vagy az életünk bajnoka." - írta megható posztjában.

Többször is szembenézett a halállal

Sallai Zsuzsannáról 13 évesen derült ki, hogy nyitott szívvel született. Azon az őszön, amikor megműtötték, már a családjától búcsúzkodott – az orvosok azt jósolták bele fog halni a műtétbe. Ha mégis túléli, akkor sem élhet normális életet, sosem szülhet. Negyven éves koráig kilencszer élesztették újra, valószínű volt, hogy a szíve nem bír ki még egy ilyen megpróbáltatást. Ő mindezek ellenére akkor életmódot váltott és meggyógyult. Négy gyermeket nevelt, ultramaratont futott, blogot és könyvet írt. 2018-ban azonban mellrákkal diagnosztizálták, állapota minden igyekezete ellenére folyamatosan romlott. A szervezete nem bírta tovább a megpróbáltatásokat és csütörtökön, kitartó küzdelem után, feladta a harcot.

A Femcafe.hu 2016-ban, az Inspiráló Nők projekt keretében készített interjút Zsuzsannával, amely ide kattintva olvasható.

Nyugodjon békében, őszinte részvétünk a családjának.

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A halálos betegségben szenvedő egykori ügyvéd állapota drasztikusan romlik, Karsai Dániel mégsem gondol arra, hogy feladja a küzdelmet.
Utazás
Nem árt képben lenni, hogy milyen változások vannak a Balatonnál. Bár most még túl kell lendülnünk egy hidegfronton, de utána indul lassan a szezon.
Sztárok
II. Erzsébetről mindenki tudta, hogy rendkívüli személyiség, egyedülálló vezető, valamint a hazája iránti odaadás és szeretet jelképe volt, ám arra csak kevesen kaptak rálátást, hogyan viselkedett a...