Így szabadulhatsz meg a gyűrődésektől vasaló nélkül: ezeket a megúszós trükköket imádni fogod

Te is utálsz vasalni? Cikkünkben mutatunk három pofonegyszerű trükköt, melynek köszönhetően leegyszerűsítheted ezt a házimunkát.

Viszlát, vasaló!

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a vasalás az egyik legmacerásabb és legrosszabb házimunka. Sokaknak egyenesen rémálom, amikor görnyedniük kell a vasalódeszka fölött, miközben azon igyekeznek, hogy a ruhák tökéletesen gyűrődésmentesek legyenek, anélkül persze, hogy roncsolódás érné őket. Nem beszélve arról, hogy rendkívül időigényes, tehát ha jól akarjuk csinálni, bizony számolnunk kell azzal, hogy sokáig fog tartani. Szerencsére azonban vannak olyan praktikák, melyekkel megkerülhetjük ezt a kevésbé kedvelt feladatot; galériánkban három olyan trükköt mutatunk be, melyek abban segítenek, hogy ne kelljen elővenni a vasalót – csakis akkor, ha egy-egy nagyon fontos ruhadarabról van szó!

Ha sietsz és már nincs időd vasalni, akkor tedd a gyűrött ruhát egy akasztóra, tedd be a zuhanyzóba úgy, hogy ne érje víz, majd indítsd el a vízsugarat! Hagyd így körülbelül 10 percig, és meglátod: a meleg párától a gyűrődéseknek nyoma sem lesz.
Kattints a további képekért!

A sütőtálca tisztítása nem mindig egyszerű feladat, pár zseniális praktikának köszönhetően azonban ez a probléma percek alatt megoldódhat.

Leadfotó: 123rf
Forrás: Real Simple

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Rengeteg lájkot és hozzászólást tudnak generálni azok a képek, amiken Krausz Gábor Mikes Annával szerepel. Itt viszont változott a helyzet egy másik különleges személy miatt.
Sztárok
Vicces lenne éppen a királyi család egyik tagját látni a Bridgertonban, nemde? Nos, úgy tűnik, ez nem is lehetetlen!
Sztárok
Egy szempillantás alatt csavarta el a férfiak fejét Brooklyn Decker a Kellékfeleség azon jelenetében, mikor apró bikiniben sétál ki a hullámzó tengerből. A gyönyörű színésznő az utóbbi időben kissé...