Részeg-horoszkóp: Így viselkedsz becsiccsentve a csillagjegyed szerint

Ilyen dolgok is kiderülhetnek a horoszkóp alapján.

Kos – A vicces
III.21. - IV. 20.

A Kosok mindenféle ivós játékban szívesen részt vesznek, imádják a gyors köröket. Ha becsiccsentenek, kifejezetten szórakoztató a közelükben lenni, mindenkit megnevettetnek, de vigyázz: ilyenkor a legőszintébbek, igen éles tud lenni a nyelvük. Egy-két pohár, és azonnal kimondják, mit gondolnak rólad – ha jó a véleményük, ha rossz.

Bika – A boldog
IV.21. - V.20.

A Bikákat boldoggá teszi az alkohol, ilyenkor fülig ér a szájuk, folyton nevetnek, vidámak, pozitívan tekintenek a világra. Főleg akkor szerethetőek becsiccsentett állapotban, ha a barátaik, családtagjaik vannak körülöttük, mellettük tudnak igazán kibontakozni. Arra azonban figyelniük kell, hogy ilyenkor extrém balkezesek tudnak lenni - szerencsére minden bénázásukon képesek nevetni.

Ikrek – A szófosó
V.21. - VI.21.

Nem mintha az Ikrek bármikor is befognák a lepénylesőjüket, de részegen aztán tényleg nem lehet lelőni őket. Ilyenkor mindenkivel flörtölnek, akivel csak tudnak, talán azért, mert annyira hálásak, ha valaki meghallgatja őket. Ha túl sokat ittak, hajlamosak szentimentálisak lenni, ami eléggé fárasztó annak, aki józan. Ettől függetlenül az Ikrek nagyon emberiek tudnak lenni ebben a helyzetben, mert azokról az érzéseikről is beszélnek, amikről alkohol nélkül nem akarnának.

Rák – A lobbanékony
VI.22. - VII.22.

Jaj azoknak, akik egy becsiccsentett Rákba kötnek bele! Ha ők isznak, olyanok, mint a gyutacs, elég egy szikra, és meggyulladnak. Kitörnek, kiabálnak, veszekszenek. Oké, néha maguktól is rájuk jön az 5 perc, de általában hamar lenyugszanak – egészen addig békések, amíg nem jön egy újabb apróság, amitől lángra lobbannak.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Gif: Giphy

Oldalak

Szólj hozzá Te is!