Lifestyle

Rejtélyes oszlopok tartják rettegésben a világot - Romániában is találtak egyet

Sem a katonaság, sem a NASA, de még a kutatók sem tudják megállapítani, hogy mi lehet ez.

Mi lehet ez?

Mint ahogyan korábban már beszámoltunk róla (ITT), Utah-ban, a sivatagban egy rejtélyes fém objektumot fedeztek fel a katonák egy helikopterről. Ez a monolit oszlop egy teljesen sima fém, ami több méter magas és még a fölbe is leásták. Senki sem tudta megállapítani, hogy honnan és miért kerülhetett oda, sőt egyes feltételezések szerint földönkívüliek helyezték a Földre valamilyen "titkos küldetés" céljából. Ez azonban még nem minden, ugyanis az oszlop néhány nap után eltűnt. Lapozd fel galériánkat a részletekért!

Így festett az első oszlop a utah-i sivatagban, ami rejtélyes körülmények között néhány nap múlva eltűnt. Ez azért annyira furcsa, mert egy iszonyú nehéz objektumról van szó, amit nem tudnak csak úgy észrevétlenül elszállítani.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Lifestyle
Lifestyle
Újabb SMS-es csalás terjed Magyarországon: az elkövetők több ezer forintos bírság befizetésére szólítják fel áldozataikat a rendőrség nevében küldött üzeneteikben.
Lifestyle
A buggyantott tojás elkészítése sokak számára kihívás jelent, most azonban egy olyan zseniális trükk terjed a neten, amit neked is érdemes kipróbálnod, ha a tökéletes végeredményre vágysz.
Sztárok
Noha II. Erzsébet brit királynő és Fülöp edinburgh-i herceg házassága tökéletesnek tűnik az utókor számára, a 2021-ben, századik életévében elhunyt herceg több évtizedes frigyük alatt nem mindig...