Lifestyle

Jubileumi Pilvaker: ebben a formában utoljára állnak színpadra a fellépők

Két év után újra megrendezésre kerül a nagysikerű Red Bull Pilvaker, ami idén ünnepli a 10. születésnapját. Az alkotók még egyszer utoljára összeállnak és visszatérnek a gyökerekhez, keretbe foglalva az elmúlt évtized történéseit.

Minden eddiginél nagyobb lesz a jubileumi műsor

Idén ünnepli 10. születésnapját a Red Bull Pilvaker nevű kezdeményezés, az egyik legkülönlegesebb hazai zenei és kulturális projekt azzal a céllal jött létre 2012-ben, hogy tisztelegjen a hősök előtt, illetve, hogy közelebb hozza a mai fiatalokat a ’48-as költőkhöz, a kortárs művészeti ágak kiemelkedő előadóművészeinek segítségével. Az elmúlt két évben a járványhelyzet miatt nem sikerült élőben megrendezni az eseményt, erről is szó esett abban a tavalyi interjúban, amit a Femcafe.hu-nak adtak a produkció alkotói. 2022-ben újra közönség előtt valósulhat meg a Pilvaker. A szervezők a napokban közölték, hogy minden eddiginél nagyobb jubileumi műsorral készül a csapat az idei március 15-re.

A Pilvaker elsőként Petőfi Sándor Anyám tyúkja című versét dolgozta fel, amihez akkor egy videoklip is készült. Ebben Sub Bass Monster, mint tanár, Diaz, Bom, Dipa és Eckü, pedig mint diákok tűntek fel. Most, 10 évvel később, a jubileum apropóján az alkotók visszakanyarodtak a gyökerekhez, és egy újragondolt Anyám tyúkja remake-kel jelentkeztek. Az új verzióban Lábas Vikinek, Szakács Gergőnek és Papp Szabinak hála egy fülbemászó refrén is helyet kapott. Az remake-ben felbukkan még Marsalkó Dávid, Fluor, Fura Csé és Deego is. A most megjelent Anyám tyúkja egy csodás keretbe foglalja az elmúlt 10 év történéseit, ugyanis a Pilvaker-család ebben a formában, ezzel a produkcióval 2022-ben utoljára lép színpadra.

Az Anyám Tyúkja remake-je már elérhető az ismert videómegosztó oldalon és a zenestreamelő szolgáltatók kínálatában.

Cikkünk folytatódik, lapozz!

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Lifestyle
Valószínűleg te is sokszor hallottad már, milyen fontos a folyadékbevitel a nyári hőségben, de gondoltad volna, hogy az sem mindegy, milyen ételeket fogyasztasz ilyenkor?
Sztárok
A nyár végén már meg is születhet Justin és Hailey Bieber első közös gyermeke. Előbbi már jó ideje hangoztatta, hogy szeretne egy babát.
Sztárok
A TV2 még nem erősítette meg a pletykákat, de többen már elkezdték kisakkozni, hogy kik lehetnek majd a Farm VIP szereplői.