Lifestyle

Újravágták minden idők legjobb horrorfilmjét, parádés vígjáték lett belőle - Videó

Stanley Kubrick 1980-as Ragyogása a horrorműfaj egyik örök etalonja. Néhány lelkes rajongó most úgy döntött, újragondolja a Jack Nicholson főszereplésével készült kultklasszikust. Parádés videót vágtak össze, mely virtigli vígjátékként adja el a közönségnek Kubrick műremekét.

Egyszerre költői és hátborzongató

Stanley Kubrick 1980-as mesterműve, a Ragyogás az intellektuális horror egyik non plus ultrája. A legendás direktor messzire rugaszkodott Stephen King azonos című regényétől, annak voltaképpen csak alapmotívumait használta fel egyszerre hátborzongató, mégis művészi igényességű alkotásához, a végeredmény pedig egy attól sok tekintetben eltérő, álomszerű, enigmatikus, mégis költői szépségű műremek lett. King persze az első perctől fogva utálta Kubrick egyedülálló vízióját, de ez már más tészta: a film mindmáig az egyik legstílusosabb és legkülönlegesebb horrorfilm, mely 2021-ben is óriási rajongótáborral rendelkezik. (Folytatását, az Álom doktort 2019-ben láthatta a mozikban a magyar közönség.) A Jack Nicholson főszereplésével készült kultfilm néhány tisztelője most úgy határozott, újravágja a Ragyogást - méghozzá virtigli vígjátékként!

Lapozz, a következő oldalon folytatjuk!

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Lifestyle
A kelet-oroszországi Jakutföld lakói találtak rá anno a fagyott 44 ezer éves farkasra. Az állatot így kiváló állapotban vizsgálhatták meg a kutatók.
Fashion&Beauty
Idén újra divatba jöttek az egyrészes fürdőruhák, Sydney Sweeney pedig le is csapott néhányra, amelyek tökéletesen mutattak irigylésre méltó alakján.
Sztárok
Kihirdették a Szentkirályi Tehetségprogram három nyertesét, amelyben ezúttal női sportolók diadalmaskodtak. A szakmai zsűri a 14-18 éves fiatal sportolók közül választotta ki azt a hármat, akiknek a...