Putyin katonái atomfegyverekkel gyakorlatoztak, a szakértő elárulta, kell-e attól tartani, hogy be is vetik őket

Sokan rettegnek attól, hogy Vlagyimir Putyin türelme elfogy az orosz-ukrán háború miatt. Az emberei most taktikai atomfegyverekkel hadgyakorlatoztak.

Mindenre felkészülnek az oroszok

A szakértők is nehezen látják át, hogy mihez akar kezdeni Vlagyimir Putyin. Abban biztos mindenki, hogy Oroszország elnökének muszáj valahogy úgy kihátrálnia az egész háborúból, hogy legalább egy részleges győzelmet fel tudjon mutatni. Annyi biztos, hogy Ukrajna sem szeretné egyhamar feladni a harcot.

Sokan félnek attól is, hogy egyszer valamikor az orosz elnök elveszítheti a fejét, és akkor a kísérleti atomfegyverek bevetése csak a kezdet lenne.

Azonban erre tényleg sor kerülhet? A galériánkban megmutatjuk, mit gondol erről egy szakértő!

Az orosz védelmi minisztérium hétfőn bejelentette, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök parancsára hadgyakorlatokat végeztek taktikai atomfegyverekkel.
Kattints a további képekért!

Putyin világában nem lehet csak úgy bármit nyilatkozni nyilvánosan. Az orosz férfinak nem kellett volna annyira belemerülnie a filozofálgatásba.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Lifestyle
Az alábbi három csillagjegy egyike alatt születtél? Akkor várhatóan a te hetedet is próbatételek nehezítik meg.
Fashion&Beauty
A forró hónapok megérkezésével nemcsak a ruhatárunk frissül fel könnyed, szellős darabokkal, hanem a sminkünk is új, élénkebb és frissebb irányt vesz.
Lifestyle
A cukkini egy igazi szuperzöldség, hiszen egyrészt igencsak sokoldalú, másrészt remek hatással van az egészségre. Ráadásul gyorsan is nő, viszont ha szeretnéd, hogy egész nyáron legyen termésed, nem...