Micsoda pszichikai erő van benned! 10 jele annak, hogy kapcsolatban vagy a túlvilággal

Ha egész eddigi életedben rengeteg furcsaságot tapasztaltál, mindig vonzottak a paranormális jelenségek, és amikor egyedül vagy, akkor is érzed, hogy körülvesznek még mások is, akkor különös pszichikai erőd van. Ez a 10 jele annak, hogy kapcsolatban vagy a túlvilággal!

Sok különös dolgot láttál gyerekkorodban

A lurkóknak megvan az a képességük, hogy olyat is meglátnak, amit egy felnőtt nem képes. Például paranormális jelenségeket, amiknek lehet, hogy te is szemtanúja voltál évekkel ezelőtt. Bár akkor még nem tudtad hova tenni ezeket a tapasztalatokat, ma már kezded sejteni, hogy egyik sem lehetett véletlen.

Élénk álmaid vannak, nem ritkán rémálmaid

A szakértők úgy gondolják, az álmok és a spirituális világ kapcsolatban vannak egymással; ha különleges pszichikai erővel rendelkezel, amikor ébren vagy, ezt a képességedet nem veszted el alvás közben sem. Tisztán emlékszel az évekkel ezelőtti álmaidra is, fel tudod idézni a szagokat, hangokat, arcokat, sőt, gyakran vannak rémálmaid? Nagy a valószínűsége annak, hogy kapcsolatban vagy a túlvilággal; azért marad meg minden ilyen élesen benned, mert az eltávozott lelkek így akarnak veled kommunikálni.

Megérintenek a régi helyek, antik tárgyak

Biztosan tapasztaltad már, hogy ha olyan helyen sétálsz, aminek sok száz évre nyúlik vissza a története, vagy ha a kezedbe fogsz egy antik tárgyat, hirtelen erős, mély érzések ragadnak el, olyanok, amik mintha nem evilágiak lennének. Ez azért van, mert a helyben vagy a tárgyban összegyűlt pszichikai energiára nagyon érzékeny vagy, és így rögtön tudatosul benned, ha valaki vagy valami kapcsolatba akar lépni veled.

Sötét árnyakat látsz a szemed sarkából

Nem túl jellemző, hogy az emberek a szemük sarkából sötét, megfoghatatlan alakokat látnak. Ha te képes vagy erre, akkor a pszichikai erőd példátlan: egy teória szerint ezek az árnyak eltávozott lelkek, akiket csak bizonyos helyeken találhatsz meg.

Erős kapcsolatod van az állatokkal

Mivel a pszichikai erő egy másfajta kommunikációs képességgel is felruház, olyannal, amihez nem kellenek szavak, nem véletlen, hogy erős kapcsolatod van az állatokkal. Talán egész eddigi életedben érezted, hogy egy bizonyos állatfajhoz nagyon kötődsz – nem véletlenül!

Fotó: coolshdwallpapers.blogspot.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!