A reinkarnáció létezik? A Pollock-ikrek megmagyarázhatatlan története lehet a bizonyíték

A tudomány a mai napig nem tudja megmagyarázni a Pollock-ikrek rejtélyét.

A Pollock család tragédiája

John és Florence Pollock az angliai Hexham városában éltek népes családjukkal a 20. század derekán. 1957. május 7-én szörnyű tragédia érte őket, amikor két lányuk, a 11 éves Joanna és a hatéves Jacqueline egy társukkal együtt életüket vesztették a templomba menet, mikor egy részeg sofőr elütötte őket. Furcsa fintora volt a sorsnak, hogy a kislányok együtt haltak meg, hiszen a hozzájuk közelállók elmondása szerint életükben elválaszthatatlanok voltak.

A szülők és négy fiúgyermekük mélységes gyászba borult a tragédia után. Mélyen vallásos család révén abban hittek, hogy a lányok halálának valamilyen isteni célja volt. Mindannyian azért imádkoztak istenhez, hogy adja vissza nekik a lányokat.

A következő évben Florence újra gyermekáldás elé nézett, és bár az orvosok kizárták az ikerszülés lehetőségét (a terhesség alatt végig egy szívhangot észleltek, és korábban a család egyik ágában sem voltak ikrek), az asszony végül egy egypetéjű lány ikerpárnak adott életet 1958. október 4-én. A babák a Gillian és Jennifer neveket kapták. John állítólag korábban egy látomása során tudta meg, hogy elhunyt gyermekeik ilyen formában térnek vissza hozzájuk.

Eddig a pontig még lehetséges, hogy csupán a véletlennek volt köszönhető az események zajlása, egy ponton túl azonban már olyan jelek jelentek meg, amelyekre nem lehetett épeszű magyarázatot találni.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak