Lifestyle

Pofátlanság: ezt az üzenetet találta a parkolóhelyére állt kocsi szélvédőjén a lány - Videó

Összetehetik a kezüket, akiknek van saját parkolóhelyük, pedig sokszor ez jelentős pluszköltségekkel jár. Talán ezért is bosszantó, ha valaki ilyen pofátlan.

Parkoló

Képzeld el: egy fárasztó munkanap után kocsiba ülsz, hazáig araszolsz a dugóban, majd azon kapod magad, le se tudsz parkolni, mert valaki beállt a saját helyedre! Az angliai gotchya22 nevű TikTok-felhasználó nemrég épp ezt élhette át. Ráadásul a helyére beállt autó tulajdonosa pontosan tudta, tilosban jár, hiszen a szélvédője mögött egy üzenetet is hagyott a nőnek. Miután a lány elolvasta az üzenetet, rögtön tudta, ezt meg kell osztania a világgal. A fiatal brit lány videóját a TWN.hu híre szerint alig egy hét alatt máris 2 millióan látták - nem érdemtelenül.

Fotó: TikTok/gotchya22

Lapozz a videóért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...
Fashion&Beauty
Rengeteg új nadrágtrend látott napvilágot a napokban. A kengyeles cicanadrágok például fénykorukat élik, de egy másik darab is visszajött a divatba.
Fashion&Beauty
Néha napján mind szeretnénk ragyogó, sima és rendezett frizurát – ennek leggyorsabb módja pedig a hajvasalás. Viszont, ha nem megfelelő módszerrel, illetve túl gyakran vasaljuk hajunkat, óriási...