Lifestyle

Perrel fenyegetőzött a lottómilliomos, amiért ő nyert - ezzel indokolta a döntését

Perrel fenyegetőzött nyereménye után a brit származású Jane Park, aki úgy véli, az EuroMillions döntése tönkretette az életét.

Azt állítja, tönkrement az élete a nyeremény miatt

Most őszintén, ki ne álmodozott volna már arról, hogy milliókat, vagy akár milliárdokat nyer a lottón? Új ház, világ körüli utazás, jótékonykodás, befektetések…a lehetőségek tárháza szinte végtelen. Kevesebb szó esik ugyanakkor a hirtelen jött pénz hátulütőiről. Nem hiába titkolják el sokan, ha nagyobb összegeket nyernek, hiszen ilyenkor előkerülnek a legtávolabbi rokonok és ismerősök a kölcsön igényeikkel, de az sem ritka, hogy rablás és egyéb bűncselekmény áldozatai lesznek a friss milliomosok. Az sem véletlen, hogy 18 éves kor alatt a legtöbb országban tilos a szerencsejáték, mivel a fiatalabb nemzedék hajlamosabb a meggondolatlan pénzügyi döntésekre, így nagyobb veszélynek vannak kitéve. Persze nem volt ez mindig így, Angliában például 2013-ig 16 évesek is vásárolhattak lottószelvényeket és nyerhettek százmilliókat is. A most 27 éves Jane Park pont a szerencsések közé tartozott, 17 éves korában 1 millió fontot, mostani árfolyamon körülbelül 450 millió forintot nyert az EuroMillions nevezetű játékon - írja a The Sun. Bár nagyon örült, arra nem számított, hogy a hirtelen jött pénz tönkre teheti az életét. Részletek a galériában!

Jane a Dr. Phil egyik legutóbbi epizódjában mesélt a történtekről, pontosabban arról, hogy miért akarta beperelni a lottótársaságot milliós nyereménye után. Noha elismerte, hogy a pénznek köszönhetően sokkal jobb életet élhet, mint a legtöbben, úgy véli, a győzelem végül nyomorúságossá tette őt.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.