Lifestyle

Pénzérme-teszt: pörgess meg egy érmét, és kiderül, képes vagy-e irányítani az életed, valamint kezedbe venni a sorsod!

Ebből az egyszerű gyakorlatból kiderül, hogy vajon tudod-e alkalmazni az agykontrollt a hétköznapokban.

Az akarat ereje

Az agykontroll tulajdonképpen segít abban, hogy az elménkben lévő lehetőségeket megfelelően ki tudjuk használni. Ehhez nem kell más, mint egy erős akarat, amivel képesek vagyunk irányítani a sorsunkat. Egyesek a spiritualitásban hisznek és a jóslatokban, van azonban olyan is, aki csak úszik az árral, de az agykontroll hívei egyszerűen tudják, hogy koncentrációjukkal bármire képesek, még a fizikai világot is tudják mozgósítani csupán azzal, hogy valamire nagyon erősen gondolnak. Egyesek öngyógyításra használják erős akaratukat, mások egy párkapcsolat bevonzására, de olyanok is akadnak, akik egy sikeresebb karrier érdekében, vagy éppen nyelvtanulás céljából vetik be. Te is egyszerűen le tudod tesztelni azt, hogy mennyire vagy a tudatosságod birtokában, ehhez pedig csak néhány percre és egy pénzérmére lesz szükséged. A teszt elvégzéséhez ülj egy asztalhoz, majd pörgesd meg 5 alkalommal az érmét. Írd fel egy lapra, hogy melyik oldalaira esett, majd a lényeg, hogy most újra kipörgesd ezeket. Biztosan azt gondolod, hogy ez nem lehetséges, ám tévedsz, csak használni kell az agykontroll erejét.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Kim Basinger csak árnyéka egykori önmagának, hiszen valóságos plasztikrém vált 69 éves korára az anno imádott és csodált szőke bombázóból.
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.