Egyszerűbb mindennapok, hogy csak azok a maszatos, boldog puszik maradjanak

Inkább ételt rendeltél főzés helyett? A gyerkőc a hónapban már másodszorra beteg? A szennyeskosárból már egy hete válogatsz magadnak „tiszta” ruhát? Úgy érzed csődöt mondtál? És mégis... amikor lefekvés előtt átfogja a nyakadat azzal a vékonyka, jó illatú, puha kis karjával, a szíved telecsordul és nincs nálad boldogabb ember a világon. Ugye ismerős? (x)

"Persze, hogy ismerős...

hiszen ezzel mi is így vagyunk. Kisgyermekes napjainkra sokszor jellemző mindez és tudjuk, hogy egy cipőben járunk. A dackorszak, a kakis pelusok, az első anyák napi rajzocska, a maszatos, boldog puszik… mind átéljük ezeket, mióta gyermekünk megszületett. Úszunk a szülőség tengerében, együtt sírunk, együtt nevetünk."

A Pelenka.hu webshop története is azzal kezdődött, hogy megálmodói szülővé váltak. Pontosan tudják, hogy a babák mellett mi mindenben kell még helytállnunk: háztartás, főzés, mosás, takarítás és akkor a nevelésről, a család kiszolgálásáról és a feleség szerepkörről még nem is beszéltünk. A webshop elindításával az volt a céljuk, hogy ebben az érzékeny és nehéz időszakban is a lehető legtöbb támogatást és együttérzést biztosítsák számunkra az anyává válás érzelemdús hullámvasútján.

Könnyebbé varázsolni a mindennapokat

A Pelenka.hu kis csapata átgondolta, miben tudná a legtöbb segítséget adni a napi rutin során és ez alapján állították össze a webáruház kínálatát. Az árakat a lehető legalacsonyabban tartják, hogy a legjobb ár/érték arányban tudjunk online vásárolni. Így óriási segítség, hogy nem kell a boltba szaladgálnunk pelenkáért, cumisüvegért, babasamponért, babakrémekért, vagy éppen melltartóbetétért. A gyors és ingyenes szállítás, vagy a 16 napon belüli pénzvisszafizetési garancia pedig nem hagy kétséget afelől, hogy ezt neked is ki kell próbálnod!

A Pelenka.hu-n keresztül a világ legegyszerűbb és leggyorsabb dolga a baba-mama cuccok megvásárlása. Mindezt olcsón, óriási választékban, és egész júliusban ingyenes kiszállítással.

Prémium termékek széles választéka

Pelenka (nadrágpelus, bugyipelus, úszópelus), törlőkendő, cumi, cumisüveg, itatópohár, mellszívó, melltartóbetét, etetési eszközök, fürdetési kellékek, fürdetők, samponok, krémek, hintőporok, biztonsági eszközök, bio és natúr termékek, sterilizálók, légzésfigyelők, bébiőrök, babaétel készítő gépek, bola kismamaláncok, pelenkaszemetes, pelenkázótáska, kéz-láblenyomat készítők, játszószőnyeg és megannyi egyéb hasznos eszköz.

Legyen egyszerűbb és boldogabb az élet! Fordíts több időt a családra és kevesebbet az elintézendők listájára! A Pelenka.hu azt szeretné, hogy gondoskodó, szerető és odaadó anya lehess, amiben a webáruház lelkes csapata teljes szívbedobással támogat téged!

Próbáld ki most az online vásárlást, hiszen minden kismamát és édesanyát 5.000 Ft feletti ingyenes kiszállítással és bevezető árakkal várnak!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!