Lifestyle

Egy férfi teljesen kék színű lett: sose találnád ki, mit szedett, amitől megváltozott a bőrszíne

Leszögezhetjük, hogy nem egy született Hupikék Törpike, és még csak nem is használt kék színű festéket. Mégis, Paul Karasont "Törpapaként" kezdték hívni, miután élete második felében teljesen elkékült egy szokatlan kezelés miatt.

Az arcgyulladását szerette volna kezelni

Paul Karason arca folyton gyulladt volt, amit 15 éven keresztül ezüst szedésével kezelt. Ez egy eléggé szokatlan módszer. Habár az ezüst rendelkezik antibakteriális tulajdonságokkal, az 1930-as évek óta nem alkalmazták széles körben az orvostudományban, és később, 1999-ben teljesen betiltották. Ennek az az oka, hogy a szervezet nehezen tudja lebontani az ezüstöt, így a fém a testben marad, és nem távozik belőle.

Ha azt gondoltad, hogy kipróbálod magadon, ne tedd! Az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala szerint semmilyen körülmény között ne fogyassz ezüstöt!

Lapozz tovább!

fotó: youtube

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Az ausztrál személyi edző, Dylan Rivier összeszedte azokat a leggyakoribb hibákat, amiket szinte mindenki elkövet - talán te is, úgy, hogy eddig észre sem vetted.
Lifestyle
Önmagában már az is érdekes, ha az embernek ikertestvére van, a 23 éves lányok története azonban az orvosok szerint is példa nélküli.
Recept
Ha nincs kedved sokat állni a konyhában, ez a görög szendvics tökéletes választás lehet neked, de akár a gyermekednek is csomagolhatod a suliba, táborba!