A te babád is igazi örökmozgó? Akkor ezt érdemes tudnod a bugyipelenkákról!

Egy jól eltöltött nap alapfeltétele a kényelmes viselet. A komfortérzet meghatározza, hogy hogyan állunk neki napi teendőinknek, hogyan viselkedünk másokkal, mennyire csináljuk jól, amit csinálunk. Nincs ez másképp a babáinknál, pelenkás gyerkőceinknél sem. A babák jó közérzete elsődleges fontosságú, és sok szülő örömére ezt az igényt szolgálják ki a Huggies Pants és a Pampers Pants bugyipelenkák, amik akár nappali, akár éjszakai viseletre is alkalmasak. Nézzük a véleményeket! (x)

Igazi örökmozgóknak

A bugyipelenkák alapvetően az örökmozgóvá vált gyerkőcök számára lettek kitalálva. Az egyre növekvő mozgásigény számos kalandba (és néha extrém helyzetbe) viszi bele a kicsiket, és ilyenkor kimondottan előnyös, ha a pelus stabilan a helyén marad. Nem korlátozza a babát, de nem is enged.

Ráadásul ebben az időszakban gyermekeink gyakran válnak türelmetlenné, akár egy pelenkacserét is személyes sértésként élnek meg, ilyenkor rúgkapálnak, dobálják magukat és akár sírással is büntetik tevékenységünket. A legtöbb szülőt pont ezek a körülmények motiválják a bugyipelenkák használatára. Csak feltéped kétoldalt, lehúzod, és már húzhatod is fel a következőt, mintha egy bugyit adnál a kicsire.

Pampers Pants és Huggies Pants vélemények

Hogy időben mikor aktuális a használatuk, az természetesen gyermekenként eltérő lehet, de általánosságban 6 és 9 hónapos kor között kezdik el használni a szülők. Gyakran felmerülő kérdés, hogy éjszakai viseletre is alkalmasak-e? A vásárlói vélemények alapján a válasz egyértelműen igen. A Pampers Pants terméke például mikrogyöngyös technológiát használ, ami 12 órán át képes magába szívni a nedvességet.

A visszajelzések alapján a Huggies Pants is tökéletes éjszakai pelenka lehet. A Huggies Dry Touch réteg pillanatok alatt elnyeli a nedvességet és szárazon tartja a baba bőrét nappali és éjszakai használat során is. A rugalmas övrész által nem csupán a játékhoz, de az alváshoz is kényelmes, nem zavaró környezetet teremtenek ezek a termékek.

Összességében elmondható, hogy a Pants, azaz a bugyipelenka egy nagyszerű találmány, amely megkönnyíti szülő és baba életét éjjel-nappal, alvás és játék közben egyaránt. A Pelenka.hu webáruház virtuális polcain is megtalálod őket akár akciós pelenkacsomag formájában is, amit itt gyűjtött össze az oldal: Akciós havi pelenkacsomagok.

További hasznos linkek, akciók, vélemények:

Pampers Pants méretek https://www.pelenka.hu/Pampers-Pants-bugyipelenka
Pampers Pants 3
https://www.pelenka.hu/pampers-pants-bugyipelenka-midi-3-6-11-kg-60-db
Pampers Pants 4
https://www.pelenka.hu/pampers-pants-bugyipelenka-maxi-4-9-15-kg-havi-pe...
Pampers Pants 5
https://www.pelenka.hu/pampers-pants-bugyipelenka-junior-5-12-17-kg-havi...
Pampers Pants 6
https://www.pelenka.hu/pampers-pants-bugyipelenka-junior-6-15-kg-havi-pe...
Huggies Pants https://www.pelenka.hu/huggies-pelenka

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!