Lifestyle

Palackpostát talált a pár: megbánták, hogy kinyitották az üvegcsét, de már késő volt - Videó

Hónapok óta járják Ausztráliát, és a TikTokon dokumentálják az útjukat. Ami a héten történt velük, az pedig világhírűvé is tette őket.

Tenger

"Ez nem volt megrendezett, ez egy baleset volt" - írja a pár, Rick és Crystal az internetet felszántó videójuk alatt, azaz már az elején le szeretnék szögezni, hogy a felvétel nem hamisítvány. De mi történt, hogy ekkora a hírverés körülötte? Teszi fel a kérdést a TWN.hu. A felvétel, amit a pár Észak-Queensland egyik strandján forgatott, úgy kezdődik, hogy egy üveg úszik a tengerben. Rick le is videózza, ahogyan kihalássza a vízből, majd a benne lévő üzenettel oda siet a barátnőjéhez, aki a két kutyájukkal várja őt. A lány kezébe adja az üveget, aki lecsavarja a kupakját és kiönti a benne lévő finom port. A levél azonban nem jön ki. Amikor az üvegen keresztül végül elolvasták, tényleg sokkot kaptak!

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.