Lifestyle

Élvezd ki az utolsó napsugarakat, mert brutálisat fog esni a hőmérséklet: Mutatjuk, mire kell számítani!

Továbbra is erőteljes a zonális áramlás kontinensünkön, a nyugatról kelet felé haladó ciklonok és frontjaik alakítják az időjárást Európa nagy részén, ezek mentén több helyen esik az eső, a legtöbb csapadék az Adriai-tenger környékén hullott az elmúlt 24 órában.

Utolsó napsütéses napok

Magas légnyomás mindössze az Ibériai-félszigeten van. A változékony idő hatására a legtöbb helyen még mindig a sokévi átlagnál enyhébb az idő. A Kárpát-medence területét elhagyja a hidegfront, csütörtökön nyugodt, csapadékmentes időjárás várható.

Szerdán napos idő várható általában kevés felhővel, de északkeleten maradhatnak tartósabban felhős körzetek, az északkeleti határ közelében előfordulhat zápor, zivatar. Éjszaka mindenütt kiderül az ég, párássá válik a levegő, foltokban köd képződik. Csütörtökön a ködfoltok feloszlása után napos idő várható gomoly- és fátyolfelhőkkel, csapadék nélkül. Az északnyugati szél fokozatosan veszít erejéből. Csütörtökön a déli szelet többfelé élénk, a Dunántúlon helyenként erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és +4 fok között alakul, de néhol gyenge fagy is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 11 és 16 fok között várható.

Forrás: MTI Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Gyakran találkozhatunk különféle konyhai praktikákkal a közösségi média platformokon, ezek közül néhány pedig különösen hasznos és életmentő.
Fashion&Beauty
Az évek során rengeteg új és kissé meglepő divattrendnek lehettünk már tanúi, a dupla derekú nadrágok pedig kétségtelenül közéjük tartoznak.
Fashion&Beauty
A krómozott körmök népszerűsége az egész év során töretlennek bizonyult, idén ősszel viszont új szintre lépett szépségük, ugyanis gyönyörű, meleg színekbe burkolják a leghűvösebb napokat is.