Lifestyle

Hátborzongató, hogy ilyen egyáltalán létezik: Brutális összegért vállalja egy orosz cég, hogy bárkit élve eltemet

A bizarrsági faktor nem alacsony, az biztos, hiszen ez a cég olyan szolgáltatást kínál, amiről legmerészebb álmainkban sem gondolnánk, hogy egyáltalán ilyen létezik.

Bárkit eltemetnek élve

A Prekadet Academy nevű orosz cég tevékenységi köre, hogy 3,5 millió rubelért, azaz körülbelül 23 millió forintért bárkit eltemetnek élve. A szolgáltatás egészen pontosan úgy néz ki, hogy mint egy valós temetés esetében az ügyfelet befektetik a koporsóba, majd elássák és 20-60 perces időintervallumban kiássák, majd lényegében "feltámasztják" halotti mivoltából.

Kicsire nem adnak, a "temetésen" gyertyák, virágok és zene is szól, így az eltemetett ember valóban úgy érezheti, hogy a saját temetésén van és megérezheti, milyen lenne, ha meghalna. A nem túl alacsony árba beletartozik a koporsó díja is, így azt a szertartás után az ügyfél hazaviheti magával.

Lapozz!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Lázár János nagy terveket jelentett be, amit úgy néz ki meg is fognak lépni Magyarországon.
Sztárok
Lehet Papp Gergely magánélete ismét sínre fog kerülni.
Sztárok
Dean Cain a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai című tévésorozatban öltötte magára a legendás szuperhős vörös palástját és testhezálló kék ruháját. Azóta persze több évtized eltelt, és Cain is...