Orbán Viktor megrázó hírt jelentett be

Drámai beszéddel jelentkezett csütörtök délután a miniszterelnök, tudd meg, mire számíthatunk a következő hetekben. Íme a legújabb információk.

A legnehezebb hetek jönnek

Orbán Viktor miniszterelnök egy a Facebook-oldalára feltöltött videóban megrázóan nyilatkozott arról, mi vár ránk a következő hetekben.

"Egy nagyon különleges tudást birtokló orvos-tudós csoporttal találkoztam, járványmatematikusoknak szokták őket nevezni. Ők azok, akik abban segítenek nekünk, hogy megérthessük, hogy az egészségügyi jelenségek milyen trendekké állnak majd össze. Egyszerűbben fogalmazva, mi fog velünk történni a következő napokban és hetekben. Csupa rossz hírem van. A helyzet az úgy fest, hogy az egész járvány, az egész eddig tapasztalt járvány legnehezebb két hete előtt állunk. Az újfajta mutációk megjelenése miatt a fertőzések száma erősen nő, és nőni fog. Olyan terhelés lesz a kórházainkon, mint ami még nem volt. Minden orvosra, minden ápolónőre és minden lélegeztetőglore szükségünk lesz. Arra kérem a honfitársaimat is, hogy saját maguk érdekében a lehető legfegyelmezettebben próbálják meg betartani azokat az előírásokat, amelyeket az OT közzétesz. Versenyt futunk az idővel. Ha sokan regisztrálnak, ha sokan jelentkeznek az oltásra, akkor ez az egész időszak lerövidül. Ha kevesen regisztrálnak, kevesen oltják be magukat, a nagyon nagy nyomást jelentő időszak hosszabb lesz. Kérek mindenkit, regisztráljanak és oltassák be magukat."

Leadfotó: facebook.com/orbanviktor

Oldalak

Szólj hozzá Te is!