Lifestyle

"Tudni akarjuk, kik felelnek ezért!": Orbán Viktor szerint a csőd szélén áll az Európai Unió

"A csőd szélére sodorták az Európai Uniót. Tudni akarjuk, kik felelnek ezért!" - közölte a miniszterelnök csütörtökön a Facebook-oldalán.

"Hová lett a pénz?"

Orbán Viktor a bejegyzésben közzétett videóban arról beszélt, hogy Brüsszelben hamarosan kezdődik az európai uniós tagállamok vezetőinek csúcstalálkozója. "Egyetlen dolgot kérdez most itt Brüsszelben mindenki: hová lett a pénz?" - mondta.

Ugyanis - folytatta a kormányfő - az Európai Bizottság benyújtott egy költségvetésmódosítási javaslatot: "újabb súlyos százmilliárdok" befizetését kéri a tagállamoktól. Orbán Viktor szavai szerint adódik a kérdés, hogy jöhetett létre ez a helyzet, hogyan sodorhatták a csőd szélére az Európai Uniót.
Kattints a további képekért!

Forrás: MTI Fotó: Facebook

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Lifestyle
Sztárok
A Glee című tévésorozat sztárja három tagból álló nevet választott a csöppség számára, a kommentelők azonban nem voltak maradéktalanul elégedettek a döntésével.
Sztárok
Mozifilmben csillogtathatja meg színészi tehetségét Marics Peti, méghozzá az idén debütáló Hogyan tudnék élni nélküled? című zenés-vígjátékban. A ValMar duó énekese nagyon izgatott a készülő...
Lifestyle
A gyógyíthatatlan neurodegeneratív betegséggel, ALS-sel küzdő alkotmányjogász úgy ítélte meg, az életvégi döntések meghozatalának magyarországi tilalma alapvető emberi jogait - különösen az emberi...