Lifestyle

A nő az oltóponton botlott bele a férjébe és annak szeretőjébe - videón a botrányos találkozás

Az ember naivan azt reméli, kizárólag jó dolog történhet vele, ha elfárad egy oltópontra. A most következő történet női főhősét azonban kizárólag bosszúság érte, amikor a vakcináért ment.

Szerelmi dráma korona idején

Naivan azt hisszük, nem történhet velünk semmi rossz, ha koronavírus elleni vakcináért megyünk a legközelebbi oltópontra. A vakcináció után természetes biztonságtudat lesz úrrá rajtunk, joggal érezzük úgy, hogy megtettünk mindent a világjárvány elleni védekezés jegyében, és persze bizakodhatunk, hogy hamarosan ismét a régi életünket élhetjük. Ez azonban csak a látszat, a pőre valóság ennél százszorta drámaibb és meghökkentőbb. Nem kizárt, hogy az oltóponton például olyan ismerősökkel sodor össze a sors, akikkel egyáltalán nincs kedvünk találkozni. Még ennél is szörnyűbb forgatókönyv, ha a vakcinánkra várva leleplezünk egy olyan helyzetet, mely mélyen megsebzi a szívünket. Mi ilyenkor a teendő? Hogyan reagáljunk egy fájdalmas felismerésre egy ennyire szigorú, "steril" helyzetben?

Fotó: 123rf

Hihetetlenül kényelmetlen szituációba lavírozta magát egy nő a Fülöp-szigeteken. Persze nem szándékosan tette: épp akkor toppant be a legközelebbi oltópontra, amikor a férje és annak szeretője is vakcinára várt. Természetesen elszabadult a pokol, de még ennél is cikibb, hogy a kamerák mindent rögzítettek.

Lapozz a történet további részleteiért!

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Valószínűleg te is feltetted már magadnak szülőként azt a kérdést, hogy gyermeked kitől örökölte ezt vagy azt a tulajdonságát – nos, szerencsére vannak olyan jellemvonások és külső adottságok,...
Sztárok
Annyi biztos, hogy Rácz Jenő egy feszült időszakot fog lezárni a Sztárboxot követően.
Lifestyle
Reviczky Gábor nem igazán sajnálta a Mercedesét, amiből alig maradt valami.