Lifestyle

Győztest hirdetünk: ez az idei olimpia legromantikusabb pillanata – Videó

Nem érdemes tovább várni, ennél cukibb már nem történhet az olimpián, ez a tokiói ötkarikás játékok legromantikusabb pillanata.

Élő adásban tette fel a nagy kérdést szerelmének

Márton Anna hétfőn az első asszóját az argentin Marija Belen Perez Maurice ellen vívta. Ekkor sérült meg, de győzött, majd menetelt a negyedik helyig. A magyarnak minden bizonnyal a kiugrott térde maradt meg a leginkább az összecsapással kapcsolatban, ellenfelének azonban teljesen más miatt marad örökké emlékezetes az olimpiai szereplés.

Amikor a vesztes meccs után a sportoló a sajtónak nyilatkozott, egyszer csak megjelent mögötte a barátja és edzője, Lucas Guillermo Saucedo és egy papírt tartott fel, amin ez állt spanyolul: „Hozzám jössz? Kérlek.” A 36 éves kardozó örömében felsikoltott, és természetesen rögtön igent mondott.

Boldogok vagyunk, jó páros vagyunk, persze akadnak vitáink, de élvezzük egymás társaságát. Szeretjük egymást és együtt akarjuk leülni az életünket” – idézte Marija Belen Perez Maurice szavait az Infostart.

A pár természetesen a vívásnak köszönhetően találkozott. Lucas Guillermo Saucedo maga is versenyzett, majd edzősködni kezdett, és egyik tanítványa Marija Belen Perez Maurice lett. 17 éve vannak együtt, és a férfi egyszer, nagyjából tíz éve már próbálkozott a lánykéréssel, de akkor elutasításban részesült: a vívó akkor azt mondta, hogy még fiatalok a házassághoz.

Az edző elárulta, a verseny előtti este találta ki a lánykérést, bár gyűrűt nem vitt magával. Addig várt volna a bejelentéssel, amíg a vívó versenyben van.

Íme, videón a romantikus lánykérés:

A rendezők nyilvánosságra hozták a Velencei Nemzetközi Filmfesztivál programját. A filmmustrán lesz a világpremierje többek között Fabricius Gábor első nagyjátékfilmjének is.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
A Y2K divat, más néven a "Z generációs" divat az utóbbi években egyre népszerűbb lett.
Utazás
Közepes, 5,3-as erősségű földrengés volt kedden este Románia nyugati részén, a magyar határ melletti Arad megyében - közölte kedden este a román Országos Földtani Intézet (INFP).
Sztárok
Vecsei H. Miklós a Sunday Brunch c. műsor vendége volt, ahol többek között a Vígszínház és Eszenyi Enikő botrányáról is beszélt, valamint elmondta véleményét az intézmény jelenlegi vezetőjéről,...