Lifestyle

Okoseszköz, okos felhasználó: így könnyítik meg a mindennapjainkat a kütyük

Az ember lépten-nyomon belefut az okoseszköz – buta felhasználó poénokba. Viszont biztosan butaság-e kihasználni a technológia adta lehetőségeket, ha azokkal lényegesen megkönnyíthetjük a mindennapjainkat? Íme az okoseszközök szentháromsága és az, hogyan tehetik egyszerűbbé a hétköznapokat.

Okostelefon

Alig van ma már ember, akinek nincsen okostelefonja, így ennek előnyeit talán nem is kell túlzottan részletezni. Az okostelefonok állandó hozzáférést biztosítanak a világhálóhoz, a közösségi médián keresztül bárkivel kapcsolatba léphetünk a világ bármely részéről, de egyidejűleg hordhatunk a zsebünkben számológépet, naptárt, telefonkönyvet, fényképalbumot és pénztárcát is.

Vezeték nélküli fülhallgató

A vezeték nélküli fülhallgatók csupán pár éve jelentek meg a piacon, azonban szinte azonnal hatalmas sikerre tettek szert. Könnyedén és kényelmesen hallgathatunk velük zenét, kéz nélkül telefonálhatunk, és a fülhallgató kábelén lévő Gordiuszi csomóval sem kell minden nap megküzdenünk. Ma pedig a fülhallgatók tokjának dekorálása is igazi önkifejezési módnak számít: legyen szó egyszínű szilikontokról, matricákról, plüssről vagy horgolt védőkről, rengeteget elmond használójáról. És miért is ne használná ki ezt a lehetőséget is az ember?

Okosóra

A trió harmadik tagja az okosóra. Tényleges óra lévén a mobiltelefonnál is egyszerűbb elérést biztosít, a rajta található applikációk pedig jelentős támogatást nyújtanak a mindennapokban - képes például pulzusmérésre, emlékeztetők küldésére, Bluetooth kapcsolattal meghatározott távolságon belül pedig üzenetküldésre vagy hívások indítására, fogadására is.

Segítő társ lehet munkavállalók és üzletemberek, sportolók és anyukák, diákok és idősek számára is egyaránt. A fülhallgatókhoz hasonlóan pedig ez is alapja lehet a napi megjelenésnek: különböző színek, szíjak, kiválasztott „óralap” megjelenések által.

Az okostermékek tehát egyáltalán nem a buta felhasználót jelölik, nagyon is az ellenkezőjét: olyasvalakit, aki hatékonyan akarja beosztani az idejét és pontosan tudja, mire van szüksége ahhoz, hogy ezt meg is tudja tenni.

Ha pedig még ennél is okosabb döntést hoznál, látogass el a SES.HU-ra! A webáruház a hivatalos magyarországi Samsung partnerek egyike, így a Samsung márka legjavával várja vásárlóit. Állandó és szezonális ajánlataik, valamint törzsvásárlói programjuk biztosítják a legjobb kedvezményeket, termékeikre pedig minden esetben garanciát vállalnak.

Ami az okos vásárlókat illeti: amennyiben most váltanál teljeskörűen Samsung eszközökre, egy különleges ajánlattal is várnak! Ha egyidejűleg vásárolsz tőlük okosórát, Samsung Galaxy Buds fülhallgatót és okostelefont, vásárlásod végösszegéből 15% levonásra kerül, a kiszállítás pedig ingyenes! Válaszd tehát a Samsung élményt, válaszd a SES.HU-t!

Leadfotó: pixabay.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Az élmezőnyben nem volt változás, mivel még mindig egy romantikus vígjáték tarol a magyar Netflixen, de feltűnt egy rózsaszín unikornis is a semmiből, aki igazából póni.
Sztárok
Peller Mariann háziasszonyként csatlakozott az Anya jól van (?) konferenciánkhoz, melynek során számos kulcsfontosságú kérdésben hallgathattunk végig szakmai előadásokat, beszélgetéseket. Az...
Sztárok
Nincsenek túl fényes kilátásai Harry hercegnek a családjával való kibékülése kapcsán, egy szakért szerint viszont lenne egy megoldás, ami segíthet.