Lifestyle

A kardiológus figyelmeztet: ezért nem szabad soha nyitott ablaknál aludni

Ma már az sem ritka, ha nyáron a 40 fokot közelíti meg a hőmérséklet és sokan hajlamosak ilyenkor éjszakára kinyitni az ablakokat vagy az ajtókat. Az orvos most arra figyelmeztet, ne tegyük!

Veszély

Sokan már annak is örülnek, ha csak néhány fokkal lehűl a levegő a lakásban egy-egy forró nyári nap alatt, különösen éjszaka, amikor is elviselhetetlenné válhat a meleg, s így elképzelhetetlenné a pihentető alvás. Ezért sokan úgy fekszenek le esténként, hogy a hálószoba ablakait kinyitják éjszakára - írja a TWN.hu. Thomas Münzel kardiológus új tanulmánya azonban azt mutatja, hogy ennek sajnos lehetnek negatív hatásai az emberi szervezetre nézve. Az orvos a mainzi Johannes Gutenberg Egyetem kutatócsoportjával együttműködve készítette el a tanulmányát, amelyből kiderült, jóval nagyobb veszélyt jelenthet az ember számára a nyitott éjszakai ablak, mint ahogyan ezt korábban gondolták.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Milyen is igazából az Inspiráló Nő? Nos, a kérdésre sokféle választ lehet adni, egy azonban biztos: Hevesi Kriszta a kisugárzásával, az évtizedes munkájával, a szemléletmódjával és a belső értékeivel...
Fashion&Beauty
Julia Roberts frizurája már nem a megszokott, egy új stílusra váltott a színésznő.