November havi pénzügyi és karrier horoszkóp: A Nyilas életében új fejezet kezdődik

Az Ikrek próbálja meg lezárni függőben lévő ügyeit. Íme novemberi előrejelzésünk!

III.21. - IV.20.

Kos

Novemberben néhány váratlan probléma adódhat, ami nem várt kiadást eredményezhet. Érdemes most tudatosan alakítanod a költségvetésed, ne engedj a csábításnak. Most az lenne a célszerű, ha tartalékolnál a váratlan kiadásokra és csak a legszükségesebb dolgokra költenél. Fontos lesz ebben az időszakban, hogy mennyire vagy képes másokkal együttműködni. Nagyon jó időszak ez új vállalkozás elindítására, új projektek beindítására.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Most hajlamosabb lehetsz egy kicsit jobban elengedni magad, próbálj meg önmérsékletet tanúsítani, nem kell mindent megvenni, ami luxus és az önkényeztetésed szolgálja. Amennyiben állást keresel, megtalálhatod azt a munkát, amelyről már régóta álmodozol. Most érdemes kilépni a megszokott komfortzónádból, új utakat keresni, továbblépni egy helyzetből, amelyben talán nem értékelnek eléggé.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A hónap elején próbálj meg lezárni minden függőben lévő anyagi és munkahelyi ügyet. Az ünnepekre való készülődésben jobban jársz, ha előre tervezel és nem hagyod, hogy a pillanatnyi hangulatod befolyásolja a költekezésed. Az eltúlzott vágyaid most mellékvágányra vihetnek, érdemes tudatosan kezelned a pénzügyeidet. A hónap elején megtalálhat egy állásajánlat, semmiképpen ne hagyd ki.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VI.22. - VII.22

Rák

Érdemes most többet vállalnod, a befektetett munka mennyisége és minősége is bőven megtérül, anyagilag és egzisztenciálisan is. Ha munka ajánlatot kapsz, alaposan fontold meg, ne dönts hirtelen, alaposan gondolj át minden apró részletet. Számodra nagyon fontos a biztonság, éppen ezért ne engedj az aktuális hangulatodnak. Ne menj bele olyan helyzetbe, amikor feladod a biztosat a bizonytalanért. A szeretteid kényeztetésénél is légy körültekintő, jobban értékelik a veled töltött időt.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Túlságosan nagyvonalú vagy a szeretteiddel, még abban az esetben is, amikor nem engedheted meg magadnak, hogy felelőtlenül költekezz. A hónap közepén hajlamos lehetsz a túlzásokra, ne hagyd, hogy a közelgő ünnepek hangulata elvonja a figyelmed a munkádról. Ahhoz, hogy a jövőben tovább tudj lépni, folyamatosan fejlődnöd kell, lépést kell tartanod az új irányzatokkal. Egy tanfolyam vagy továbbképzés remek lehetőség lehet erre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Legyél határozott, következetes és céltudatos, hidd el, meg lesz az eredménye. Ha nincs állásod vagy épp váltanál, most megtalálhatod álmaid munkáját. A sikerhez, előrelépéshez meg kell tanulnod eladni magad. Attól se riadj vissza, ha esetleg tovább kell képezned magad, megtérül a befektetett energia és munka. A szerződéseket viszont alaposan nézd át, mielőtt aláírod és hosszú távra elkötelezed magad.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Meg kell tanulnod határozott döntéseket hozni, kiállni magadért és képviselni az érdekeidet. Főleg a munkahelyeden lehet szükséged határozott kiállásra és véleményre. Ezen múlik minden, hogy bízol-e magadban, a képességeidben. Legtöbbször kerülöd a konfliktust, most az égiek harcias energiával látnak el, hát élj vele! A hónap vége váratlan kiadásokat hozhat számodra, jól teszed, ha ezekre időben felkészülsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Győzni mindenáron, megmutatni a világnak mire vagy képes, ez motivál téged a mindennapokban. Ezért viszont több kockázatot és áldozatot kell vállalnod. A hónap közepén pénzügyekkel kapcsolatos vita ütheti fel a fejét, amely nagyon érzékenyen érinthet téged. Jobban jársz, ha most hajlasz a kompromisszumra és békés úton próbálod meg rendezni ezt a kellemetlen helyzetet. A hónap második fele remek időszak fontos döntések meghozatalához.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Új fejezet kezdődik az életedben és egyben le is zárul egy éves ciklus. Gondold át az elmúlt egy évet, hogy mit kaptál, hogyan gazdálkodtál vele, mit értél el? A hónap végéig próbálj meg pontot tenni minden függőben lévő ügyedre. Arra nem árt figyelned, hogy a nehezen megkeresett pénzedet ne költsd el meggondolatlanul, különösen a szeretteid kényeztetésének tudsz nehezen ellenállni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Akkor érzed magad jól, ha tele vagy feladatokkal, teendőkkel. Most nem panaszkodhatsz, ki sem látsz a munkádból. Tarts egy kis szünetet és gondold végig, hogy azon az úton haladsz-e, amit megálmodtál magadnak. Van olyan régóta dédelgetett vágyad, amit a mindennapok taposómalma elhomályosított? A hónap közepén megtalál egy lehetőség és a nem várt segítséget is megkapod a megvalósításához.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Novemberben szembesülhetsz a múltaddal, a múltban meghozott jó és rossz döntések következményeivel. Lehetőséged adódik, hogy kijavítsd az elkövetett hibáidat, tévedéseidet. Rálátást nyersz az életed összefüggéseire, megérted, mi miért történik az életedben. A pénzügyeidben legyél tudatosabb, ha tudod magadról, hogy könnyen kifolyik a pénz a kezedből. Kölcsönt semmiképpen ne kérj és ne is adj, mert nem valószínű, hogy visszakapod.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Ez a hónap kiemelkedő lehet a jövőd szempontjából, de ehhez pontosan meg kell fogalmaznod a céljaidat. Majd dolgozz ki egy stratégiát, miképpen tudnád megvalósítani. Nagy álmodozó vagy, de néha muszáj szembenézned a valósággal és megnézni, mennyire reálisak a céljaid. Ebben a hónapban egyértelművé válik számodra, hogy mi az, amibe nem érdemes több energiát fektetni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak