Lifestyle

Vigyázat, szívleállást okozhat! Húsz év után is ez az internet legijesztőbb videója - aki megnézi, egész életében emlékezni fog rá

A hátborzongató felvétel még az internet hőskorában, a YouTube és a közösségi médiás platformok előtti időszakban kezdett terjengeni a világhálón. A 2004-es videó több nemzedéket traumatizált.

Rengeteg ember homloklebenyébe égett bele

Tizenkilenc évvel ezelőtt még egészen másképp festett az internet. Akik ma tizenöt-húsz évesek, azok el sem tudnak képzelni egy olyan világhálót, amin nincs sem YouTube, sem Facebook, sem TikTok, sem semmilyen egyéb közösségi médiás platform. Magától értetődik, hogy ebben az időszakban a legizgalmasabb, legmegrendítőbb vagy épp legfélelmetesebb videós tartalmak (vagy épp mémek) sem terjedtek olyan gyorsasággal, mint napjainkban. Ha az ember szórakoztató tartalomra vágyott, akkor egy sokkal karcsúbb kínálattal találta magát szemben, viszont azokra a videókra, melyek ekkoriban a legdurvábban pörögtek a népi internet berkeiben, a mai napig emlékszünk. 2004-ben jelent meg a világhálón minden idők legijesztőbb videófelvétele. Ha esetleg már nem emlékszel rá - ez mondjuk kizárt - vagy épp lemaradtál volna róla, most felidézzük. Lapozz tovább: kellemes borzongást kívánunk!

A Ghost Car (vagy Zombie Car) néven elhíresült videó több nemzedéket traumatizált - idézi fel a 24.hu friss cikke.
Kattints a további képekért!

Ha te is éjjel-nappal a közkedvelt videómegosztó portálon lógsz, akkor főhet a fejed a hirdetéseket érintő legújabb módosítások miatt, melyek bizony alapjaiban határozzák majd meg a felhasználók komfortélményét a YouTube-on.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Erzsébet királynő egyik furcsa szabálya miatt Katalin hercegné nem tájékoztathatta azonnal első gyermeke érkezéséről saját családját sem.
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.