Lifestyle

Éjsötétek Nostradamus 2024-es jóslatai: Ferenc pápa meg fog halni, III. Károlyt letaszítják a trónról, de van, ami még ennél is borzasztóbb

A 16. században élt francia asztrológus jövendöléseire még mindig odafigyelünk, annak ellenére is, hogy az elmúlt évtizedekben rengetegszer kérdőjeleződött már meg e próféciák pontossága. Lássuk, mit jósol Nostradamus az előttünk álló esztendőre!

Jövőre új háború robban ki a Földön?

A francia reneszánsz neves alakja Századok című könyvében azt jövendölte, hogy 2024-ben újabb háború és hatalmas tengeri csaták következnek, „vörös ellenfél sápadttá válik a félelemtől, a nagy óceánt rémületvbe taszítva”. Egyes értelmezők szerint mindez arra utalhat, hogy 2024-ben egy olyan tengeri konfliktus robban ki, melyben Kína is kulcsszerepet játszik. Mások viszont úgy látják, az ázsiai ország egyenesen a NATO-val kerül majd szembe, ami már egy harmadik világháború lehetőségét is felveti. Lapozz tovább: korántsem ez Nostradamus legaggasztóbb jóslata, mutatjuk a további próféciákat!

Az asztrológus szerint 2024-ben óriási áradások várhatók, aminek elsődleges kárvallottja a mezőgazdaság lesz, sőt hatalmas éhínség sújtja majd a Földet, ami feltehetően a klímaváltozásnak lesz köszönhető.
Kattints a további képekért!

Mostanában szárnyra keltek a pletykák, miszerint Harry és Meghan a visszatérésüket fontolgatják – nos, ehhez a királyi családnak, legfőképp az uralkodónak is van egy-két szava.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
A 27 esztendős divatmodell mindenkit lehengerelt a The Apprentice című film cannes-i premierjén: a világsztár átlátszó ruhában, melltartó nélkül hódított a vörös szőnyegen.
Sztárok
13 esztendő telt el azóta, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg kimondták egymásnak a boldogító igent a londoni westminsteri apátságban, házasságuk pedig azóta is töretlen. Egy bennfentes szerint...
Lifestyle
Ha konyhai praktikákra van szükséged, valószínűleg nem Ryan Gosling az első, aki eszedbe jut, a színész viszont egy elképesztően zseni trükköt osztott meg nemrégiben rajongóival.