Lifestyle

A nőnek annyi kell, hogy vágyjon rá a férfi - Hogyan legyünk 'elegek'?

Amint eloszlik a rózsaszín köd, jön a hajtás, hogy megőrizzük a kapcsolatot, a vágyat, a szenvedélyt és végül a társunkat. Na, de ez normális?

A szerelemnek múlnia kell?

Emlékszel a kapcsolatotok első heteire, hónapjaira? Ilyenkor minden annyira rózsaszín, annyira szép, meghitt, szenvedéllyel és odaadással teli. Nem gondolunk arra, hogy ez egyszer véget érhet, pedig már annyiszor megtapasztaltuk, és minden alkalommal elmondtuk, hogy 'ez most tényleg más, mint a többi, és majd örökké fog tartani'. Utána jött a csúf igazság, az első viták, féltékenykedések és nézeteltérések. Mi volt az a pont, ami ezeket okozta? Valószínűleg az, hogy a pasi a minimumra kapcsolta az irántunk érzett rajongását. Nem szűnt meg szeretni, csupán csak nem táplálja az egonkat, ami nekünk fáj. Ez egy normálisnak mondható folyamat és állapot, hiszen ritka az a kapcsolat, ahol a férfi élete végéig "ajnározza" szíve hölgyét, ám egyes nők ezeket a bókokat kimondottan igénylik.

Ez egy vesztes játszma?

Azok a nők, akik az odaadás ezen formáját, illetve az abszolút figyelmet igénylik, ott megjelennek az alábbi kérdések:

  • Már nem szeret?
  • Van valakije?
  • Miért nem akar több időt tölteni velem?
  • Mit szúrhattam el?
  • Miért nem vagyok elég?
  • Még mi mindent kell megtennem azért, hogy akarjon?
  • Nem kíván? Biztos más nő jár az eszében.

Az is lehet, hogy mind erre az a válasz, hogy "nyugodj meg, mert szeret", de mi nők imádunk ezen kattogni és a végletekig kombinálni. Ilyenkor elkezdődik a kompenzálás: egyre többet takarítunk, folyamatosan lessük a másik kívánságait, bevásárolunk egy rakat ruhát, cipőt és sminket, elkészítjük a kedvenc ételét, eljárunk edzeni, meglepetéseket veszünk neki és őrült diétába kezdünk. Ez sajnos egy vesztes játszma, mert szívünk választottja ezeket a maga módján értékeli, de ettől nem fog visszatérni a kezdeti tűz és szenvedélyes állapot. Lapozz, folytatjuk!

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Sztárok
Bár Kamilla rangjának hála gyakorlatilag bármit megkaphatna a világon, a királyné jelenleg nem ékszerre vagy bármilyen más drága tárgyra vágyik, hanem valamire, amit csak Károlytól kaphat meg.
Lifestyle
Az utazás kétségtelenül az egyik legjobb dolog a világon, de a vele járó jetlagről valószínűleg mindenki szívesen lemondana. Szerencsére van egy egyszerű trükk, amellyel könnyebbé teheted az átállást...
Lifestyle
Már messziről kiszúrta a nőt az út közepén, le is lassított.