Kihagyhatatlan: itt az első előzetes a magyarok egyik kedvenc sorozatának új évadához

Szenvedélyből és intrikából a A Bridgerton család második évadában sem lesz hiány. Már alig várjuk!

Jön a Bridgerton 2. évada

2020 karácsonyán, a legnagyobb bezártság közepette az egész világ szeme a Netflixre tapadt, ekkor debütált ugyanis a streaming-szolgáltató felületén a nagysikerű A Bridgerton család című kosztümös sorozat, ami szinte rögtön mindenki legújabb kedvence lett. A premiert követő 28 nap alatt 82 millió felhasználót érdekelte a Jane Austen regények és a Gossip Girl szerelemgyerekének is tartott széria első évada, ezzel pedig a médiaszolgáltató egyik legsikeresebb szériája lett. Ezek után nem meglepő, hogy már a 2. évad bemutatója előtt berendelték a 3. és 4. etapot is.

A sorozat középpontjában a népes Bridgerton család áll: nyolc összetartó testvér keresi a szerelmet és a boldogságot London előkelő köreiben. Az első felvonásban Daphne volt a főszereplő, aki végül a szexi Hastings hercege mellett találta meg a szerelmet (Simont sajnos a továbbiakban nélkülöznünk kell, de az őt alakító René-Jean Pagetet tuti nem tévesztjük most már szem elől), a második évadban pedig a legidősebb fivér, Anthony lesz a fókuszban. A Jonathan Bailey által alakított karakter szerelmi életében feltűnik majd a csinos Kate Sharma, akit a Szexoktatás című sorozatból ismert Simone Ashley alakít.

A készítők már régóta húzzák a rajongók agyát, tavaly ősszel már elhúzták a mézes madzagot egy rövidke ízelítővel, a teljes előzetest azonban Valentin-napra időzítették. Ahogy ebből is kiderül, túlfűtött románcból és szaftos pletykákból ebben az évadban sem lesz hiány.

A premierig már csak alig több mint egy hónapot kell várni, ugyanis a második évad március 25-én jelenik meg a Netflixen világszerte.

Először olvashatók magyarul a népszerű mexikói festőnő gondolatai. A kötetről fordítója, Szabó T. Anna József Attila-díjas költő mesélt.

Leadfotó: 123rf

Oldalak