Lifestyle

Úgy érzed, túl sok negatív energia vesz körül otthon? Szabadulj meg ettől a 3 tárgytól, amilyen gyorsan csak tudsz

Mostanában gyakran teszed fel magadnak a kérdést, hogy miért történik veled annyi baj, miért nem vagy boldog, miért rossz állandóan a hangulatod? Nos, a választ az otthonod falain belül kell keresned.

Nincs helyük a lakásban

Az otthon az a hely, ahol mindig biztonságban érezzük magunkat, békére és harmóniára lelünk, ahol minden pillanatban önmagunk lehetünk. Történjék bármi, vigaszként és mentsvárként szolgál a legnehezebb órákban is, éppen ezért nincs rendjén, ha mostanában úgy érzed, felborult a harmónia körülötted, lehangoltság telepedett rád, és ez akkor sem javul, ha az otthon melege vesz körül. Könnyen megeshet, hogy ez azért van, mert negatív energiák árasztották el az életedet, kiváltképp az otthonodat – szerencsére azonban van megoldás, melynek köszönhetően könnyedén visszatalálhatsz a boldogsághoz. A Feng Shui szabályai szerint csupán annyit kell tenned, hogy végérvényesen megszabadulsz bizonyos tárgyaktól, amik bevonzották az otthonodba a rossz energiákat. Részletek a galériában!

Mindenkinek van a konyhájában olyan repedt edénye, bögréje vagy tányérja, amitől nem szívesen válik meg. A Feng Shui szerint azonban ezeket a tárgyakat tilos őrizgetni: mivel összegyűjtik a negatív energiákat, rengeteg kellemetlenségek okozhatnak. Az edényeken lévő repedések közvetlen kapcsolatban állnak az emberi élet töréseivel, és csak felerősítik azokat. Mivel amúgy sincs már funkciójuk, és esztétikailag sem nyújtanak szép látványt, legjobb lesz, ha azonnal megszabadulsz ezektől a tárgyaktól.
Kattints a további képekért!

Minél magasabb egy személy, hely vagy tárgy „rezgése”, annál jobban érezzük magunkat. Otthonunkban a rezgések emelése egy jobb lakótér kialakításával érhető el. Amikor lakóterünkben magas rezgésszint uralkodik, biztonságos menedékké válik, tökéletes hellyé a szellemünk és a testünk feltöltéséhez. Egy másik következménye az, hogy vonzza a pozitív energiákat, amelyek magukkal hozzák a szerencsét is.

Leadfotó: Unsplash
Forrás: Filantropikum

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
A miniszoknyák nemrégiben újra visszajöttek a divatba. De azt tudtad, hogy korábban a feminizmus egyik jelképe volt ez az ikonikus darab?
Lifestyle
A Nyilasnak ez a nap örömöt és bánatot is hozhat. Napi horoszkóp!
Lifestyle
A Szűz a szerelmével egy következő szintre lép vagy szakítanak a hónapban. Íme, az áprilisi előrejelzésünk!