Napi horoszkóp: Az Oroszlánnak olyan találkozásban lesz része, ami az egész életét megváltoztathatja - 2022.05.13.

A Vízöntőnek kiemelkedő lehetőségeket tartogatnak az égiek. Napi horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

Amennyiben nem tudtad feldolgozni a múltad egy kellemetlen történését, akkor próbálj még egy kis időt szánni rá. Semmiképpen se ásd el mélyre, mert az egy idő után megbosszulja magát. Bármikor előtörhet és tönkreteheti a kapcsolataidat.


IV.21. - V.20.

Bika

Talán kissé elveszettnek érezheted magad. Ez annak köszönhető, hogy mások véleményének túl nagy jelentőséget tulajdonítasz. Próbáld meg kivonni magad a környezeted hatása alól, figyelj a belső hangodra, és törekedj arra, ami boldoggá tesz téged.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Hazugságok, csalódás, titkok. Ezek jellemzik a mai napodat. De az is könnyen megeshet, hogy most oszlik szét a rózsaszín köd, amely eddig elhomályosította a tisztánlátásodat. Minden most kezdődő dolog csak akkor lesz tartós, ha racionálisan figyeled a történéseket, és nem építesz légvárakat.


VI.22. - VII.22

Rák

Ne elégedetlenkedj a sorsoddal, mert ezt részben te alakítottad a dolgok jelenlegi állása szerint. Másfelől pedig a karmikus történések sorozata vezet téged a helyes irányba. Ez az irány arra terel téged, hogy érzékenyebben reagálj mások vágyaira, szükségleteire.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ma alig várod, hogy letudhasd a munkádat, mivel ígéretes estének nézel elébe. A barátaiddal egy különleges programot terveztek, és úgy érzed, valami nagyon jó dolog fog történni veled. Az előérzeted nem csal meg, olyan találkozásban lehet részed, amely talán az egész életedet megváltoztatja.


Szűz

Ma valami kizökkenthet a szokásos kerékvágásból. Az lenne a legjobb, ha ma nem terveznél semmi konkrét dolgot, hanem megpróbálnál nyitottan és rugalmasan reagálni az élet kihívásaira. Az előre tervezés és felkészülés most csak csalódáshoz vezethet.


Mérleg

Ma felettébb érzékeny hangulatban lehetsz, ezért olyasmiket is a szívedre vehetsz, ami felett máskor elsiklasz. Az üzleti és a munkaügyeiddel jól állsz, de a családi problémák hátráltatnak abban, hogy valódi eredményeket tudjál felmutatni.


Skorpió

Mindenképpen szeretnéd az érdekeidet érvényesíteni, de mielőtt nagy lelkesedésedben olyan cselekedetre szánnád el magad, amit a későbbiekben megbánhatsz, előbb gondold át alaposan mit szeretnél, és inkább tervezd meg, miként érhetnéd el.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Hangulatod ma folyamatosan változik. Hol tisztán látod a céljaidat, hol pedig úgy érzed, azt sem tudod, mit szeretnél. Ma semmiképpen sem számíthatsz stabil hatásokra, éppen ezért ne ma akarj pontot tenni a fontos kérdésekre.


XII.22. - I.20.

Bak

A mai napodat váratlan változások, nem várt kiadások állíthatják a feje tetejére. Bármennyire is kellemetlennek tűnnek kezdetben, próbálj meg pozitívan hozzáállni a kialakult helyzethez. Amennyiben kihívásként tekintesz rájuk, meglepő gyorsasággal lehetsz túl rajtuk.


Vízöntő

Ma csak úgy sziporkázol! Jó hangulatodat szinte semmi nem ronthatja el. Nehezen veszed rá magad, hogy az üzleti és munkahelyi ügyeiddel foglalkozz. Pedig, ha valamikor, akkor ma igazán érdemes lenne, mert kiemelkedő lehetőségeket tartogatnak neked az égiek.


II.21. - III.20.

Halak

Ma megtalálhat egy váratlan munkalehetőség, ami nagy dilemma elé állíthat téged, mert keresztülhúzza az eddigi terveidet. Nem szereted a váratlan dolgokat, mert nagyon nehezen hozol meg döntéseket. A legfontosabb, hogy a józan eszedre és ne a szívedre hallgass most!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak