Lifestyle

Napi horoszkóp: A Vízöntőt egy kisebb kudarcélmény mélységesen lesújtja - 2022.05.11.

Az Ikrek meghoz néhány elkerülhetetlen, fontos döntést. Napi horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

Ma nagyon könnyedén megy számodra a kommunikáció, ezért jól teszed, ha a mai napra ütemezed minden olyan tárgyalásodat, megbeszélésedet, amelyek fontosak számodra, és régóta halasztgatod őket. Amennyiben hitelt szeretnél felvenni vagy jogi ügyben kívánsz előbbre lépni, most a legkedvezőbb információkhoz juthatsz hozzá.


IV.21. - V.20.

Bika

Hajlamosabb lehetsz mindent sokkal pesszimistábban látni, mint amilyen az valójában. Ne aggodalmaskodj, holnaptól már jóval szebbnek látod a lehetőségeidet, és az életedet. Tudnod kell, hogy csakis a te hozzáállásodon múlik a dolgok végkimenetele, mindent te keltesz életre magad körül.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Most úgy érezheted, hogy végre eljött az a nap, amikor tisztázhatsz néhány kérdést az életedben, ami már régóta nyomaszt téged. Elég erőt érzel magadban ahhoz, hogy meghozz néhány elkerülhetetlen, fontos döntést.


VI.22. - VII.22

Rák

Ma ezerféle dolog köti le a figyelmedet, és éppen ezért pont a lényegre nem tudsz koncentrálni. Ugyanígy vagy a kapcsolataiddal is. Sokfelé kötelezted el magad, és közben elszalaszthatod az igazit. Ez igaz az üzleti, munkahelyi és a magánügyeidre is.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Bizonytalanság gyötörhet. Egy ideje gyakran megfordul a fejedben, hogy talán lejárt az ideje a kapcsolatodnak. Nagyon nehéz a döntés számodra, hiszen rengeteg szép emlékkel kötődsz még a párodhoz, de érzed, hogy már megváltoztak az érzéseid.


Szűz

Ma óvakodj az irigyektől és a vetélytársaktól. Ha úgy érzed, hogy az ellenfeleid erősebbek nálad, akkor mindenképpen kerüld el az összetűzést még akkor is, ha úgy érzed, hogy neked van igazad. Harc helyett inkább igyekezz túl lenni azokon a munkákon, amelyek most lekötnek.


Mérleg

Kimerültnek, fáradtnak érezheted magad, emiatt nem haladsz a munkáddal. Idegességednek az oka a magánéletedben keresendő. Leginkább arra lenne szükséged, hogy rendet tegyél a gondolataidban. Kitisztult fejjel sokkal tisztábban átláthatod a kialakult helyzetet.


Skorpió

Ma ne legyél elbizakodott még a sikereid ellenére sem, mert a gyengeségeid akkor jöhetnek elő, amikor a legkevésbé számítasz rájuk. Könnyen megeshet, hogy a nagy elvárások, amelyeket veled szemben támasztanak válasz nélkül maradnak.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Nem indul túl jól a napod, emiatt beleköthetsz másokba. Nehezen tudod megállni a nap folyamán, hogy ne osztogass tanácsokat. Kritikus hozzáállásod helyett a dolgok filozofikus szemlélete több harmóniát hozhat az életedbe.


XII.22. - I.20.

Bak

Nagy erőbedobással küzdesz a kitűzött céljaidért, ebben kedvesed és családod nagy segítségedre lehet. Kreativitásod és fantáziád másokat is inspirál, energikus, lelkes, optimista személyiséged ösztönzőleg hat a környezetedre is.


Vízöntő

Ma egy kisebb kudarcélmény rendkívül letörhet és emiatt lehangolt lelkiállapotba kerülhetsz. Jót tenne neked, ha egy kicsit eltávolodnál a problémától. Szellőztesd ki a fejed, szedd össze a gondolataidat. Hidd el utána sokkal jobb színben látod majd a dolgokat!


II.21. - III.20.

Halak

Az elmúlt időszak nem úgy alakult, ahogyan azt eltervezted, emiatt egy kissé lehangolt vagy. Ne keseregj emiatt, inkább tekints pozitívan a jövőbe, tűzz ki új célokat! Ne ragadj bele az önsajnálatba, mert az nem vezet sehová.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Talán te sem gondoltad volna, de a növényi alapú tejalternatívák közül a mandulatej mögött bizony a zabtej a legnépszerűbb választás, amely az elmúlt időszakban igencsak éles vitákat váltott ki,...
Lifestyle
A tulipán virágzása elképesztő és káprázatos látvány, viszont ahhoz, hogy sokáig tartson a csoda, meg kell adni a növényeknek a megfelelő gondoskodást.
Sztárok
Balogh Levente és a kislánya között nagyon jó a kapcsolat. Ez onnan is látszik, hogy Szimi oda is tud pörkölni néha az édesapjának.