Lifestyle

Napi horoszkóp: A Skorpió mély átalakuláson mehet keresztül - 2021.08.04.

A Szűz hangulata hullámzó lehet. Napi horoszkóp.

III.21. - IV.20.

kos

Érzelmesebb hangulatba kerülhetsz, mint általában, gondolataid csakis a családod körül forognak. Legszívesebben velük töltenéd az egész napodat. Most még az égiek is támogatnak ebben, bátran tervezz közös programokat, de közben vedd figyelembe az ő igényeiket is.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

bika

Vásárlási láz keríthet hatalmába, ha most nem vagy kellőképpen megfontolt és óvatos, akkor olyasmiket is összevásárolhatsz, amikre egyáltalán nincs szükséged. Hajlamos lehetsz számolatlanul szórni a pénzt, pedig ez rád egyáltalán nem jellemző. Talán most azért vagy ennyire könnyelmű, mert úgy érzed, hogy az utánpótlás most biztosított.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

ikrek

Rengeteg energiát fektettél az utóbbi időben a kapcsolatodba. Azon mesterkedsz, hogy meglepd a párodat - semmire nem vágysz jobban, mint hogy végre kettesben lehessetek. Már mindketten megérdemelnétek a pihenést. Rengeteget dolgoztok a közös jövőtökért.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VI.22. - VII.22

rák

Egyre inkább azt érzed, hogy a kapcsolatodban eljött az idő egy tisztázó beszélgetésre. Próbálod halogatni, mert attól félsz, hogy félreértésekkel találod megint szembe magad és ez vitába torkollik. Ahhoz, hogy elkerüld a félemeidet, legyél körültekintő, tervezd meg a mondanivalódat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

oroszlán

Arra vágysz, hogy a mai napot semmittevéssel töltsd, nem vagy hajlandó ma a munkával foglalkozni. Nem véletlenül érzed úgy, hogy a túlzott igénybevételtől tartózkodnod kell. Itt az ideje egy alaposabb kivizsgálásnak, az utóbbi időben kizsigerelted a szervezeted.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


szűz

A hangulatod és vele együtt az önbizalmad is hullámzó, ez komoly akadályt jelent abban, hogy a munkád elvégzésére összpontosíts. Képtelen vagy úgy haladni, ahogyan szeretnéd. Feleslegesen aggodalmaskodsz, ezzel csak tovább rontod a hangulatod. Próbálj meg lazább lenni, egy esti borozgatás, beszélgetés visszahozná az elveszett jókedved.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


mérleg

Munkahelyeden folyamatosan próbálsz produktív lenni, látványosan igyekszel hasznossá tenni magad. Ezzel viszont egyáltalán nem leszel népszerű, sőt, egyesek már egyenesen idegesítőnek találják az állandó sürgésed-forgásod. Sokkal jobban tennéd, ha egy ideig inkább a háttérbe vonulnál.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


skorpió

Lassú, de mély belső átalakuláson mész keresztül és ebben nagy szerepe van az elmúlt időszak történéseinek is. A lelked úgy érzi, hogy ez segíthet hozzá a belső békéhez, még akkor is, ha nem egészen fájdalommentes. Az önismereti munka sokat segíthet, ha megakadsz, kérj segítséget.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

nyilas

Gondolataid szinte szárnyalnak, rengeteg érdekes, egyedi ötlet születik meg benned. Türelmetlenséged hatására szinte azonnal szeretnéd mindet megvalósítani. Vissza kell venned a lendületedből, nem kerülheted el a gondos tervezést, máskülönben az elképzeléseid csalódást és veszteséget okoznak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

bak

Nagyon vágysz egy szeretetteljes kapcsolatra, lehet, hogy ez a vágyad hamarosan teljesülhet. Alaptermészeted nem túl romantikus, inkább józanul szemléled az életed történéseit. Most viszont bátran hagyatkozz a megérzéseidre, hagyd, hogy az érzéseid vigyenek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


vízöntő

Számos témában kell komoly döntést hoznod, emiatt jóval feszültebb vagy, mint általában. Érzed, hogy nem mindegy, hogy melyik utat választod, mert egy rossz döntéssel hosszú időre megnehezítheted az életedet. Szerencsére kapsz elég időt a sorstól ahhoz, hogy a megfelelő válaszra találj.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

halak

Kedvetlenül indulhat a napod és ez rányomja a bélyegét a munkádra is. Emésztési panaszokkal küzdhetsz, aminek az oka nem biztos, hogy a nem megfelelő táplálkozás, hanem a rengetes stressz és az idegeskedés. Itt az ideje, hogy egy sokkal pozitívabb életszemléletet alakíts ki, ezzel rengeteg kellemetlenségtől megóvhatod magad.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A Mellékhatás című thrillersorozatban nyújtott fenomenális alakításáért idén ismét Sztarenki Dórának ítélték a Televíziós Újságírók Díját legjobb színésznő kategóriában. 2021-ben vehette át először a...
Lifestyle
Idén tovább emelkedett a személyi adókedvezmény azon betegségek esetében, melyek súlyos fogyatékosságnak minősülnek. Ugyanez vonatkozik azokra, akik rokkantsági járulékban, illetve fogyatékossági...
Sztárok
A TV2-nál már volt példa arra, hogy valamelyik műsorhoz egy hatalmas nevet tudtak leszerződtetni. Ilyen volt ugye Gabriela Spanic is.