Lifestyle

Napi horoszkóp: A Kosnak sikerül megbántani azt, akit a legjobban szeret. - 2022.09.15.

A Mérleg sokkal kellemesebb napra számíthat, mint azt remélni merte. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Talán a mai bolygóállás teszi, hogy hirtelen kedved támad új dolgokat kipróbálni. Megvisel a hétköznapok szürkesége, ám ez nem lehet indok arra, hogy olyan dolgot tegyél, amellyel megbánthatod azt a személyt, akit nagyon szeretsz.


IV.21. - V.20.

Bika

A mai napon az optimizmusod sokat lendíthet az életeden. Bár a tegnapi kettősség még ma is hatással van rád, ami talán furcsa érzésekben nyilvánulhat meg. Arra figyelj, hogy ne gondold túl dolgaidat, koncentrálj a feladataidra, és akkor nem érhet nagyobb baj!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Fáradtabb és levertebb lehetsz a mai napon, pedig nem igazán lazíthatsz. Minden erődet össze kell szedned, ha nem akarsz elmaradni a feladataiddal. Nagyon sok múlik most azon, hogyan tudsz a váratlan helyzetekre reagálni.


VI.22. - VII.22

Rák

Az elmúlt időszak feszültségei után végre egy nyugodt napra számíthatsz. Ha jól gazdálkodsz az időddel és az energiáddal sok mindent elvégezhetsz, illetve befejezhetsz olyan dolgokat, amelyekre az elmúlt időszakban nem jutott elég időd.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A mai nap túlságosan érzékeny hangulatban találhat. Még akkor is megsértődsz, ha jogos kritikát kapsz, vagy őszintén elmondja valaki a véleményét egy téged érintő dologról. Ne vegyél mindent a lelkedre, inkább meg kellene vizsgálnod, miből táplálkozik ez az érzés benned!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Az utóbbi időben kissé zavarossá vált körülötted minden, főképpen a kapcsolataid. Talán itt lenne az ideje, hogy elgondolkodj néhány dologról az életedet illetően. El kell döntened, hogy ki, vagyis inkább mi az igazán fontos neked és aszerint cselekedni.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Sokkal kellemesebb napra számíthatsz, mint azt remélted volna. Az lenne a legjobb, ha minél több időt tölthetnél a családoddal, a pároddal. Főzz egy finom ebédet vagy vacsorát, teremtsd meg a módját annak, hogy kellemes, meghitt pillanatokat tölthessetek együtt!

X.24. - XI.22.

Skorpió

Ma csakis a türelem és az elkötelezettség segíthet, hogy megoldj egy kellemetlen helyzetet. Ugyanis nem engedheted meg magadnak, hogy engedj az érzelmi zsarolásnak. Vitatkozással csak rontasz a kialakult helyzeten, ezért minden önuralmadra szükséged lehet.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ma csak úgy ég a kezed alatt a munka, nem is marad el a siker, ezt a feletteseid is értékelik. Megszűnik a bizonytalanságod és kételkedésed önmagadban, valósággal szárnyakat kapsz! Ideje túllépni kishitűségeden, mert megakadályoz abban, hogy kibontakoztasd kreativitásodat!


XII.22. - I.20.

Bak

A mai napon egy régóta elhúzódó problémádra találhatsz egy igazán jónak tűnő megoldást. A jegyedben visszafelé haladó Plútó pártfogásába vesz, és segíti minden lépésedet, így szinte minden akadály elhárul az utadból. Ne felejts el hálát adni mindezért!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ma az érzelmek játsszák a legnagyobb szerepet az életedben, figyelmed a családodra összpontosul. Legszívesebben velük töltenéd az egész napot. Amennyiben van rá lehetőséged menj el szabadságra, és szervezz közös programot szeretteiddel.


II.21. - III.20.

Halak

Zavaros napra számíthatsz, főképpen az érzelmi ügyeidet illetően. Valami már nagyon régóta nem hagy nyugodni, és úgy érzed, ezt már nem tudod magadban hordozni tovább. Ki kellene beszélned, különben az egészséged látja kárát!


Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Krausz Gábor és Tóth Gabi fontos szerepet kapott ezen a listán, amin idén valószínűleg Mikes Anna is előkelő helyen fog szerepelni. Zakatolt a bulvár, és az embereket nagyon lekötötte a sztárséf és...
Sztárok
A gyönyörű Cameron Diaz és nővére, Chimene Diaz akár ikrek is lehetnének. Ugyanakkor a híres színésznő testvére teljesen hétköznapi foglalkozást választott magának.
Sztárok
Kautzky Armandot a legtöbben elképesztő szinkronszínészi és színművészi tehetségéről ismerik, ezúttal viszont a Magyarország Szépe verseny zsűritagjaként is találkozhatunk majd vele.