Lifestyle

Napi horoszkóp: A Kos álmában kaphat választ a kérdésre, ami foglalkoztatja! - 2022.06.17.

A Halak jelentős bevételre tehet szert. Napi horoszkóp!

III.21. - IV.20.

Kos

A mai égi történések fokozott spirituális éberséget válthatnak ki belőled. Most érdemes jobban odafigyelned az álmaidra, mert talán azok válaszolnak azokra a kérdéseidre, amelyek régóta foglalkoztatnak, és nem hagynak nyugodni, már egy ideje.


IV.21. - V.20.

Bika

A mai nap eseményeit óvatosan kell kezelned, mert ha most érzelmi alapon hozol meg fontos döntéseket, akkor könnyen az ellenkezőjét érheted el annak, amit szerettél volna. Akkor se hagyd magad elcsábítani, ha olyan lehetőségekbe futsz bele, amelyekről már régóta álmodozol.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Vidám hangulatban vagy, egyszerűen jól érzed magadat és másokat is szeretnél felvidítani. Élvezed az emberek társaságát, ahogy ők is a tiédet. Most nem érzed magad olyan félénknek, mint általában, így nagyon jól alakulnak a kapcsolataid. Talán még egy új szerelem is elkezdődhet!


VI.22. - VII.22

Rák

Gondolkodásod kissé figyelmetlenné válhat, a gyakorlati kérdések talán most hidegen hagynak. Nyugodtan add át magad a szárnyaló fantáziád világának. A lényeg az, hogy most lazíts és élvezd ki ezt a pillanatot. Ráérsz holnap racionálisan megvizsgálni mindazt, amit ma megálmodtál.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Nagy adag érzékenység és képzelőerő teheti zavarossá, a racionálisnak most aligha nevezhető gondolataidat. Egyenlőre tedd félre a tiszta logikát igénylő feladataidat és a problémáidat. Gazdag képzeletvilágod még önmagad számára is nehezen lesz követhető.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Feszült hangulatban ébredhetsz, képtelen vagy összpontosítani, így viszont sokkal lassabban haladsz, mint ahogyan azt eltervezted. Tegyél rendet a fejedben, csak a sürgős feladatoknak állj neki, a többit pedig halaszd el nyugisabb napokra.


IX.24. - X.23.

Mérleg

A mai napon ne engedj a kísértéseknek, amelyek megkörnyékeznek. Könnyelműségedért túl nagy árat fizethetsz, hallgass inkább a józan ész szavára! Ezekben a kérdésekben nincs helye az érzelmeknek. Ha mégis nehezedre esik ellenállni, kérd ki egy hozzáértő tanácsát!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ma olyan szituációkba keveredhetsz, amikor kénytelen leszel erélyesebben kiállni magadért. Mások felelőtlen viselkedése miatt nem vállalhatod a felelősséget, ezt a véleményedet határozottan hozd mindenki tudomására. Ezzel talán elejét veheted, hogy a jövőben hasonló helyzetben találd magad.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Most szerencsés lehetsz a szerelemben, bárkit meghódíthatsz. Csak arra ügyelj, hogy ne arra a személyre ne vesd ki a hálódat, aki foglalt, mert a később komoly bonyodalmak származhatnak belőle. Ne kezdeményezz titkos viszonyt, randevúkat!


XII.22. - I.20.

Bak

Amennyiben ma szorgalmasan állsz hozzá a feladataidhoz, akkor könnyű napra számíthatsz. Minden simán, zökkenőmentesen halad előre. A nap hátralévő részében még marad elegendő energiád arra is, hogy átadd magad az élet örömeinek.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Az anyagi helyzetedet túlságosan kilátástalannak láthatod. Nem szabadna elfeledned, a mélypontról mindig felfelé vezet az út. A pároddal őszintén beszélhetnél azokról a témákról, amelyek aggasztanak téged. Hidd el, megkönnyebbülnél, közös erővel hamar túljutnátok rajtuk.


II.21. - III.20.

Halak

A sors olyan helyzetbe hozhat, hogy egyedül csak is rajtad múlik, képes leszel-e élni a kínálkozó lehetőséggel. Gyors döntésekre lesz szükség, ezért kérd ki azok tanácsát, akik járatosak ebben a kérdésben. Minden esély megvan arra, hogy jelentősen növelheted a bevételeidet.

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...