Lifestyle

Napi horoszkóp: A Bak teljesen felforgathatja az életét - 2021.10.03.

A Skorpiónak egy váratlan helyzetre kell reagálnia. Napi horoszkóp.

III.21. - IV.20.

kos

Végtelenül makacs tudsz lenni, amit a fejedbe veszel, attól nagyon nehéz eltéríteni. A jegyedet támadó Merkúr, Mars, Plútó még inkább nehezít ezen a helyzeten, pedig a sikered most azon múlik, hogy mennyire vagy képes másokkal együttműködni, közös nevezőre jutni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

bika

A Hold ma belép a Szűz jegyébe, a napok óta tartó feszültség végre oldódni látszik, ez egy gondtalan napnak ígérkezik. A mai napon arra törekedj, hogy önmagadat add, ezt most szabadon meg is teheted, nincs szükség játszmákra. Remek nap ez arra is, hogy a gyermekeddel vagy a pároddal töltsd.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

ikrek

A Hold jegyváltása a Szűz jegyébe nehéz konstellációt alkot a napjegyeddel, az eddig szőnyeg alá söpört problémák most a felszínre kerülhetnek. Különösen a családi és szerelmi kapcsolataidban okozhat feszültségeket, minden kis apróságon fennakadsz. Próbálj meg nagyobb önuralmat gyakorolni és a vitás helyzeteket rögtön tisztázni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VI.22. - VII.22

rák

Eljött az ideje, hogy felvedd a kapcsolatot a tudatalattiddal és teljesen őszintén kiértékeld a belső, mély érzéseidet, gondolataidat és a másokhoz való viszonyulásodat. A gyermekkorodban beidegződött megnyilvánulásaidnak már lejárt az ideje. Önmagad tárgyilagos megfigyelése segíthet levetkőzni őket, ha szükségét érzed, keress fel egy tanácsadót vagy segítőt.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

oroszlán

A Hold belépése a Szűz jegyébe a pénzügyeidre irányítja a figyelmedet, sajnos ez a konstelláció impulzív vásárlásra, érzelmi alalpú döntésekre és önkényeztetésre hajlamosíthat. Akár még a tényleges szükségleteidet is figyelmen kívül hagyva, ezért jobb, ha nem a mai napra időzíted a fontos döntéseid meghozatalát.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


szűz

Ma a Hold belép a jegyedbe, tele vagy életerővel, tetterővel, életörömmel. Messzire elkerül az aggodalmaskodás, nincs kedved a különféle taktikázáshoz sem. Így semmi nem akadályoz abban, hogy elérd azokat a céljaidat, amelyeket kitűztél magadnak. Amennyiben nyilvános elismerésre vágysz, meghozhatja számodra ez a tranzit.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


mérleg

Amire most igazán szükséged van az az, hogy egyedül legyél és átgondolhasd, mit is érzel és mire vágysz a legjobban. Elfogytak az energiatartalékaid, mind fizikálisan, mind szellemileg, ezért jobb lenne, ha nem foglalkoznál semmivel, úgyis csak felszínes eredményekre jutnál. Most csak magadra gondolj, tegyél olyan dolgokat, amelyek örömet okoznak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


skorpió

Ma valami váratlan és izgalmas dolog találhat meg, amire nagyon gyorsan kell reagálnod. Vigyázz, ha ma nem élsz a lehetőséggel, akkor hétfőn talán már késő lesz. A jegyeddel szemben haladó Uránusz aktivitásra ösztönöz, ha eddig egyhangúnak érezted az életed, most örülhetsz - minden a feje tetejére áll.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

nyilas

Töltsd a mai napot a családod, szeretteid körében, hiszen számodra is nyilvánvaló, hogy milyen sokat jelent számodra az ő szeretetük és támogatásuk. Jó alkalom a mai nap arra is, hogy valakivel megbeszéld azokat a dolgokat, amelyek a lelkedet nyomják egy ideje és egyedül nem találod a kiutat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

bak

A jegyedben járó Plútó rombolásra hajlamosíthat, ezért nem meglepő, hogy egy ideje azon gondolkozol, hogy alapjaiban felforgatod az életedet. Nem szereted a feszültségeket és a változásokat, de most még ezek sem tudnak eltántorítani attól a célodtól, hogy új életet teremts magadnak. Ha ennyire komolyan gondolod, akkor láss neki.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


vízöntő

Ha ma kellőképpen határozott vagy, akkor még azt a célodat is elérheted, amelyben még magad sem bíztál. Olyan embereket ismerhetsz meg, akik segítséget nyújtanának a céljaid eléréseben. Egy percig se gondolkodj, hogy elfogadd-e - most ne mérlegelj, vágj bele.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

halak

Makacs hozzáállásoddal kivívhatod a szeretteid haragját. Már egy ideje azt érzik veled kapcsolatban, hogy nem tudnak veled kompromisszumra jutni. Ideje, hogy te is lazább és rugalmasabb legyél, az ellen tehetetlen vagy, hogy mindenkinek más az értékrendje és az elképzelése.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A kertben sok gaz és növény felütheti a fejét, ezek közül pedig nem kevés akár életveszélyesen is mérgező lehet mind az állatokra, mind pedig az emberekre nézve.
Sztárok
Az 59 éves színésznőt nemcsak a nagysikerű szuperhősfilmben (és folytatásaiban) láthattuk: játszott az Aranyszem című James Bond-filmben, sőt az Elrabolva-sorozatban is ő formálta meg Liam Neeson (ex...
Egészség
A kertedben hasznos gyógynövény lehet, a szántóföldeken viszont sok bosszúságot képes okozni.