Napi horoszkóp, 2024.06.22.: A Szűz ma új alapokra helyezheti a jövőjét

A Nyilasnak karmikus és sorsszerű találkozásokban lesz része. Napi horoszkóp!

III.21. - IV.20.

Kos

A telihold hatására ma felcsapnak körülötted az érzelmek, legyen az perzselő szenvedély vagy pusztító harag. Bármi is van benned legbelül, ma utat fog törni magának, hogy megtanuld végre kezelni. Mély érzelmi transzformációt élhetsz meg a Hold és a Mars hatására is, és ezáltal tudatosabbá válsz.


IV.21. - V.20.

Bika

A Bak Telihold és a Vénusz feszült kapcsolata miatt hajlamos lehetsz túlevésre, túlzott pénzköltésre, és egész nap úgy érezheted, hogy az érzelmeid hullámokban törnek rád. Impulzív cselekedetek helyett, próbálj meg józan maradni és külső szemlélőként elemezni azt, ami benned van. Jó alkalom ez egy kis önmunkára és lelki folyamataid megismerésére.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Koncentrálj ma arra, hogy az érzékenységedet, intuíciódat és a kreatív energiáidat, hogyan tudnád kamatoztatni ezen a napon. Előfordulhat, hogy a szokásosnál érzékenyebben reagálhatsz külső ingerekre, és könnyen magadra veszel dolgokat, ugyanakkor megértő és empatikus vagy másokkal szemben, ami remek hallgatósággá tesz.


VI.22. - VII.22

Rák

A Bakban járó Hold lehetőséget ad arra, hogy rendszerezd a céljaidat és feltedd magadnak a kérdést: hová tartok és vállalom-e a felelősséget tetteimért? Uralom az életemben felbukkanó helyzeteket? Ma komoly felismerésekben lehet részed, ha teljesen őszinte vagy magadhoz.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A Nap és a Hold együttes hatására megtalálhatod az egyensúlyt életed összes területe között. Ha felállítod a fontossági sorrendet, te magad is rádöbbensz, mi az ami a legjobban motivál, amiért érdemes reggel felkelned. Gondolkodj el ezen, hiszen hatalmas erőt kaphatsz ezektől a felismerésektől a jövőre nézve.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Figyelj oda ma a láthatatlanul cikázó gondolataidra, a belső megérzéseidre, ugyanis iránytűként fognak szolgálni. Kommunikálj ma szeretetteljes szavakkal, hiszen ezeknek is teremtő ereje van. Ha meg akarod alapozni jövőbeli céljaidat, akkor a Bak telihold remek alkalmat kínál ehhez.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Sokat tanulhatsz ma kapcsolataidból, elsősorban önismereti téren. Készíts egy listát arról, hogy párod, barátaid, ismerőseid és kollégáid milyen szempontból járultak hozzá fejlődésedhez. Lehet, hogy nem mindenkihez tudsz pozitív jelzőt társítani, de ne feledd, hogy minden ember egy leckét tartogat számodra, és mindenkitől tudsz tanulni valamit.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Elfojtott gyerekkori emlékeket vagy traumákat hozhat felszínre a telihold energiája, melyekkel ideje szembenézned. Eljött az elengedés ideje és az, hogy leszámolj a régi sémákkal és berögzült viselkedésmintákkal, amelyek teherként nehezednek rád. Kezdd el már ma az új életed és ne engedd, hogy bármi visszahúzzon!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Olyan karmikus és sorsszerű találkozásokban lesz ma részed, melyek megváltoztatják az életedet. Valószínűleg Hold-típusú személyek, nők, szerető, gondoskodó emberek keresztezik utadat, akiktől sokat tanulhatsz érzelmeidtől. Légy nyitott minden beszélgetésre és figyeld milyen hatással van rád!


XII.22. - I.20.

Bak

Mindig kész vagy vállalni a felelősséget másokért, azonban a telihold ráébreszt, hogy a saját jóllétedről is gondoskodnod kell. Legyen az első helyen saját szükségleted és érzelmi igényed, és mindenekelőtt az, hogy harmóniában légy önmagaddal. Engedd el a túlzott megfelelési kényszert és bizonyítási vágyat a Hold segítségével!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Érzelmi igényed a függetlenség, és ezt bátran vállalod. A Hold azonban megtanít arra, hogy légy tekintettel szeretteidre is! Szabadlélek vagy, aki nem tűri a korlátokat, ugyanakkor fontos, hogy azoknak, akikre számíthatsz, s akik rád is támaszkodhatnak, ott légy, ha kell. Biztosítsd őket a mai napon támogatásodról!


II.21. - III.20.

Halak

A Hold megadja a kellő erőt ahhoz, hogy szembenézz a valósággal. A megvalósulatlan álmok és hiú ábrándok ideje lejárt. Fogalmazd újra céljaidat és szánd rá magad a tényleges cselekvésre. Ha csak ülsz és a vágyakozol, nem fog teljesülni, amit kívánsz. A mai nap nagyszerű lehetőség, hogy valóban tegyél is valami kézzelfoghatót.

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...